26 / 04 / 2024

Nidakule Ataşehir metrekare fiyatları 5 bin 500 liradan başlıyor!

Nidakule Ataşehir metrekare fiyatları 5 bin 500 liradan başlıyor!

Tahincioğlu Gayrimenkul, İstanbul Finans Merkezi'nin kalbi Ataşehir'de A Plus ofis projesi 'Nidakule Ataşehir'in ilk etabını satışa çıkardı. Ev konforunda çalışma ortamı sunulan projede, metrekare fiyatları 5 bin 500 liradan başlıyor...



Tahincioğlu Gayrimenkul, Nidakule Ataşehir Kuzey ile ofis tanımını değiştiriyor. Ev konforunda çalışma ortamı sunulan projede, metrekare fiyatları 5 bin 500 liradan başlıyor.



Ofis projeleriyle adından söz ettiren Tahincioğlu Gayrimenkul, İstanbul Finans Merkezi'nin kalbi Ataşehir'de A Plus ofis projesi 'Nidakule Ataşehir'in ilk etabını satışa çıkardı. 190 adet ofis, 21 adet ticari alan ve 1 adet konferans salonu bulunan Nidakule Ataşehir Kuzey; insan odaklı, çevre dostu yapısı ve ev rahatlığında sunduğu çalışma alanı ile dikkat çekiyor. Projede sağlıklı iş alanı koseptini konfor, güvenlik ve A Plus kalitesi ile birleştirdiklerini belirten Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, "Bizim için ofis sadece çalışılan bir alan değil, zamanımızın büyük bir bölümünü geçirdiğimiz bir yaşam alanıdır. Bu anlayıştan yola çıkarak insanı ön planda tutan, ev konforunda, çevreye duyarlı, maksimum verimliliğe sahip ofis projeleri üretiyoruz" dedi. Avantajlı fiyatları ile kullanıcılara yeni bir yatırım fırsatı sunduklarını söyleyen Tahincioğlu, "Projemiz İstanbul Finans Merkezi'nin içinde yer alan diğer projelerden ayrışıyor. Bölgede metrekare fiyatları 15 bin lira seviyesinde. Biz ise ofislerimizin metrekaresini 5 bin 500 liradan satışa çıktık. Amacımız tüketiciye kazandırmak" diye konuştu. 


YENİ PROJELER YOLDA 

Ofis, AVM, konut ve otel yatırımlarındaki tecrübelerini yeni yatırımlarına da aktaracaklarını anlatan Tahincioğlu, bu yıl 1 projeyi daha satışa çıkaracaklarını kaydetti. 


RAKAMLARLA NİDAKULE ATAŞEHİR KUZEY

Projede 190 adet ofis, 21 adet ticari alan ve 1 adet konferans salonu bulunuyor. 30 katlı ofis kulesi, 3 katlı yatay ofisler ve mağaza/dükkanlardan oluşuyor. Toplam 13 bin 20 metrekare alanda inşa ediliyor. Ofislerin metrekaresi 5 bin 500 TL+KDV'den başlıyor. Ofislerin büyüklükleri 135 ile bin 150 metrekare arasında değişiyor. Projede 6 bin 200 metrekare büyüklüğünde bir teras bahçesi yer alıyor. Tahincioğlu Gayrimenkul, projeden KDV dahil 600 milyon lira ciro hedefliyor. 


EMLAK KONUT'A 190 MİLYON LİRA

Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum, İstanbul Finans Merkezi'ne komşu olan Nidakule Ataşehir'in proje değerinin 525 milyon lira olduğunu ve arsa payı olarak idareye yüzde 36.2 oranında 190 milyon 231 bin lira taahhüt edildiğini söyledi. 


TOKİ'DEN 13 BİN LİRAYA DÜKKAN

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) 144 işyeri ile 36 konutu, 29 Mayıs'ta düzenlenecek açık artırma ile satacak. 34 ildeki taşınmazlar arasında 13 bin, 15 bin ve 20 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıkan dükkanlar dikkat çekiyor. İşyerlerinde yüzde 10 peşin 240 ay vade imkanı sunuluyor. Konutlar yüzde 25 peşinat ve 120 ay vade ile satılacak. 


ESENLER'DE MiLAT

İstanbul Esenler Havaalanı Mahallesi Kentsel Dönüşüm konutlarının temeli atıldı. Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik Göksu, bunun İstanbul ve Esenler için bir miladın adı olduğunu söyledi. Emlak Konut'un yaptığı projede, daireler Aralık 2015'te teslim edilecek. 


YEŞİL YAŞAM

Beşyıldız Grubu, İstanbul Kurtköy'de yeni bir projeye imza attı. Sektörde 20 yılı aşkın süredir faaliyet gösteren grup, bölgede Mira Kurtköy projesinden sonra Novella Kurtköy'ü satışa sundu. Proje en fazla 5 katlı, 4 bloktan oluşuyor. Novella'da 3+1 ve 2+1 olmak üzere 95'ten 143 metrekareye kadar 6 farklı tipte 109 daire bulunuyor. Mayıs 2016'da teslim edilecek dairelerin fiyatları, 2+1'lerde 320 bin liradan başlıyor. 


HIZLI DEĞER ARTIŞI 

Sabiha Gökçen'e 2.4, İstanbul Park'a da 6 kilometre uzaklıktaki proje ile Beşyıldız Grubu, ev alacaklara hızlı değer artışı vaat ediyor. Yere kadar inen daire pencereleri ile Novella, sakinlerine gökyüzü ve yeşilin tadını evlerinin her köşesinden doyasıya yaşama fırsatı sunuyor. Proje, 8 bin 170 metrekare üzerinde yükseliyor. 


DOĞAL DETAYLAR

Novella'nın yüzde 77'si yeşil alan olarak tasarlanmış. Projede yürüyüş ve bisiklet yolları, basketbol-voleybol sahası, yüzme havuzu, 320 metrekare kapalı spor salonu ve çocuk parkı yer alıyor. Proje, evlerin sınırlarını kaldırarak yeşille daha iç içe yaşamaya izin verecek şekilde tasarlanmış. Konutlar cam balkonları ve taş-ahşap dokusu ile doğal detaylara sahip. 


Özlem KAMER TERCANLI / Takvim Gazetesi 



Tel: 444 4 846

Web: http://tahincioglu.com/


Geri Dön