19 / 04 / 2024

Nidapark Çengelköy'de yılın son avantajlı ödeme planı!

Nidapark Çengelköy'de yılın son avantajlı ödeme planı!

Firma: Tahincioğlu Gayrimenkul

Proje: Nidapark Çengelköy

Nidapark Çengelköy'de yılın son avantajlı ödeme planı sunuluyor. 36 ay 0 faiz imkanı sağlanan proje İstanbul Anadolu Yakası Çengelköy'de inşa ediliyor.



Nidapark Çengelköy projesi, gayrimenkul sektörünün öncü firmaları arasında yer alan Tahincioğlu Holding imzasıyla inşa ediliyor. 

Yılın son avantajlı ödeme planının sunulduğu Nidapark Çengelköy projesi İstanbul Anadolu Yakası Çengelköy'de hayata geçiriliyor. 

Az katlı ve yatay mimari anlayışla inşa edilecek olan Tahincioğlu Nidapark Çengelköy projesinde 36 ay 0 faiz imkanı sağlanıyor. Projede yer alan konutlar 2+1, 3+1, 3,5+1, 4+1, 4,5+1, 5,5+1 olarak tasarlandı. 

Nidapark Çengelköy de yılın son avantajlı ödeme planı!

Tahincioğlu Nidapark Çengelköy projesindeki konutlar, konfor ve lüks bir yaşantının dışında tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs koşullarına da uygun olarak tasarlandı.

Blok sayısının 12 olarak belirlendiği Nidapark Çengelköy projesinde toplam 207 konut yer alıyor. Proje kapsamındaki konutların alanları 135 metrekare ile 450 metrekare arasında değişiyor. 

Nidapark Çengelköy de yılın son avantajlı ödeme planı!

Sosyal alanlarıyla dikkat çeken Nidapark Çengelköy projesinde sauna, çocuk oyun alanı, açık ve kapalı havuz, buhar banyosu, cafe, yürüyüş parkurları mevcut.

Ulaşım avantajına sahip Nidapark Çengelköy projesi, 15 Temmuz Şehitler Köprüsüne 15 dakika, Sabiha Gökçen Havalimanına 35 dakika uzaklıkta bulunuyor. 

Web: http://tahincioglu.com/nidaparkcengelkoy/

Tel: 444 4 846


projeye sor



Geri Dön