26 / 04 / 2024

Nidapark İstinye 1 ay sonra satışta!

Nidapark İstinye 1 ay sonra satışta!

Nidapark Bomonti projesini geçtiğimiz gün satışa çıkaran Tahincioğlu, İstinye projesini de 1 ay içerisinde satışa çıkaracak.




Bomonti'de hayata geçirdiği Nidapark Bomonti projesini geçtiğimiz gün satışa çıkaran Tahincioğlu, yeni projelerine hız kesmeden devam edecek.


Nidapark Bomonti'nin hafriyat çalışmalarını tamamlayan Tahincioğlu, İstinye projesini de bir ay sonra satışa çıkaracak.


Nidapark İstinye

İstanbul’un en değerli bölgelerinden biri olan İstinye’de yer alacak ve Emlak Konut GYO A.Ş. ile hasılat paylaşımı modeliyle inşa edilecek olan Nidapark İstinye projesi 1 ay sonra satışa çıkacak. 15 bin 525 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçecek Nidapark İstinye karma kullanım projesi olarak yükselecek.


İnşaat alanı 64 bin 29 metre olarak belirlenen Nidapark İstinye projesinde 136 adet konut bulunacak.  2+1, 2,5+1, 3+1, 3,5+1, 4,5+1 ve 5,5+1 daire tiplerinin yer alacağı Nidapark İstinye projesi 12 blok halinde yükselecek. Blokların taban alanı 11 bin 442 metrekare olarak belirlendi.


İstinye arsası için 3 milyon 672 bin TL'lik teklif

Emlak Konut GYO’nun “İstanbul Sarıyer İstinye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi” ihalesinin 3 Mart 2015 tarihinde yapılan ilk oturumunun ardından ikinci oturumu 13 Mart 2015 tarihinde gerçekleştirilmişti. 


Dört grubun teklif verdiği ihaleye, Urbacon Trading and Contracting (UCC)- Akayteks Tekstil Pazarlama Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. İş Ortaklığı, Teknik Yapı Konut Sanayi ve Ticaret AŞ-Emay İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret AŞ İş Ortaklığı, DAP Yapı Sanayi ve Ticaret AŞ, Tahincioğlu Gayrimenkul İnşaat ve Turizm AŞ-Tahincioğlu Yapı İnşaat AŞ-Nida İnşaat ve Turizm AŞ İş Ortaklığı katıldı. İhaleyi 3 milyon 672 bin TL ile en yüksek teklifi veren Tahincioğlu -Tahincioğlu Yapı İnşaat -Nida İnşaat İş Ortaklığı kazandı.


Web: http://www.tahincioglu.com/

Telefon: 0 216 687 30 40

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com





Geri Dön