19 / 04 / 2024

Nidapark İstinye güncel fiyat listesi!

Nidapark İstinye güncel fiyat listesi!

Firma: Tahincioğlu Gayrimenkul

Proje: Nidapark İstinye

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından İstanbul Sarıyer'e bağlı İstinye'de inşa edilen Nidapark İstinye projesinde avantajlı konut satışları devam ediyor. İşte, Nidapark İstinye güncel fiyat listesi..



İstanbul Sarıyer'e bağlı İstinye'de  Tahincioğlu Gayrimenkul  imzasıyla hayata geçirilen  Nidapark İstinye  projesi toplamda 3 etaptan meydana geliyor.

 

Nidapark İstinye Panaroma 24 blok 202 bağımsız bölüm, Nidapark İstinye Koru 12 blok 134 bağımsız bölüm ve Nidapark İstinye Vadi 19 blok 202 bağımsız bölümden oluşuyor.

 

Bahçe üzerine 4 ve 5 katlı olarak tasarlanan bloklar, 2+1’den 5+2’ye kadar uzanıyor. Nidapark İstinye projesindeki dairelerin alanları 90 metrekare ile 663 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. 

 

Nidapark İstinye güncel fiyat listesi!


Tahincioğlu Nidapark İstinye projesinde; kafe, çocuk oyun alanları, ücretsiz eğitmen eşliğinde fitness, özel studio odaları, kapalı ve açık havuz, kuaför, market, özel yemek salonları, TV odaları, sinema salonu, oyun odaları, müzik bale okulu, aktivite odası gibi ortak kullanım alanları bulunuyor.

 

Nidapark İstinye güncel fiyat listesi!
Nidapark İstinye güncel fiyat listesi kapsamında dairelerin metrekare satış fiyatı 23 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede 60 ay vade farksız taksit imkanı ile daire sahibi olunabiliyor. 

 

Nidapark İstinye nerede?

 

Nidapark İstinye güncel fiyat listesi!

 

Nidapark İstinye Satış Ofisi: Reşitpaşa Mahallesi Katar Caddesi ( İstinye Bayırı ) No: 4-A Sarıyer İstanbul 

 

Nidapark İstinye iletişim:
Tel:444 48 46 
Web: www.nidaparkistinye.com


Öznur YASLI / Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön