26 / 04 / 2024

Nidapark İstinye Tahincioğlu fiyat listesi!

Nidapark İstinye Tahincioğlu fiyat listesi!

Firma: Tahincioğlu Gayrimenkul

Proje: Nidapark İstinye

3 etap şeklinde planlanan Nidapark İstinye projesi 538 apart üniteden meydana geliyor. İşte Nidapark İstinye Tahincioğlu fiyat listesi...



3 etap şeklinde planlanan  Nidapark İstinye  projesinin Nidapark İstinye Panaroma etabında 24 blok 202 bağımsız bölüm, Nidapark İstinye Koru etabında 12 blok 134 bağımsız bölüm ve Nidapark İstinye Vadi etabında 19 blok 202 bağımsız bölüm yer alıyor.
 

Nidapark İstinye Evleri'nde 2+1’den 5+2’e kadar konut tiplerine yer verilirken, dairelerin büyüklükleri 90 ile 663 metrekare arasında değişiyor. 
 

Nidapark İstinye Tahincioğlu fiyat listesi!
 

Nidapark İstinye Tahincioğlu fiyat listesi metrekare bazında 23 bin TL’den başlıyor. Projede dairelerin fiyatları ortalama olarak 2 milyon 70 bin TL'den başlıyor. 
 

Tahincioğlu Gayrimenkul imzasıyla ve Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen Nidapark İstinye projesinde 60 ay sıfır faizle taksit imkanı sunuluyor. 
 

Toplam 538 apart üniteye yer verilen  Tahincioğlu Gayrimenkul  Nidapark İstinye Evleri'nde daire sahiplerine fitness salonları, kapalı ve açık yüzme havuzları gibi donatılar sunuluyor. 

 

444 48 46
www.nidaparkistinye.com
 

Pınar DOĞAN ÇAKIR/Emlakkulisi.com 


projeye sor



Geri Dön