20 / 04 / 2024

Nidapark İstinye'nin değeri açıklandı! İşte o rakam...

Nidapark İstinye'nin değeri açıklandı! İşte o rakam...

Emlak Konut GYO Nidapark İstinye (İstanbul Sarıyer İstinye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi) projesine ilişkin değerleme raporunu bugün yayınladı. Peki Nidapark İstinye projesinin güncel değeri ne kadar oldu? 



Nidapark İstinye projesinin etrafında, Emirgan Korusu, İstinye Park AVM, İstanbul Teknik Üniversitesi Maslak Kampüsü, Enka Sadi Gürçelik Spor Tesisi, Koç Üniversitesi İstinye Kampüsü, Özel Enka Lisesi, Amerikan Konsolosluğu, İstanbul Avcılık Atıcılık Spor Kulubü, Sarıyer İlçe Emliyet Müdürlüğü, List İstinye Suites, İstinye Kadir Has Villaları, Takad Sitesi, İstinye Boğaziçi Sitesi ve Seba Royal Konakları bulunuyor. 

Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Nidapark İstinye, lokasyonu ve ulaşım seçeneklerinin kolaylığı ile ön plana çıkarken; manzarası, üst gelir grubuna hitap edecek olması, Boğaziçi Ön Görünüm Bölgesi sınırları içinde kalan bir kısım alanın müşterek medhal olarak tescil edilecek olması gibi özellikleriyle de dikkatleri topluyor. 

Nidapark İstinye nin değeri açıklandı! İşte o rakam... 

Nidapark İstinye projesi 3 etap halinde hayata geçiriliyor. İstinye Koyu manzaralı olan ve geniş teraslı ile bahçe katı konutların yer aldığı projede, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 ve 5+2’ye kadar değişiklik gösteren konut tipleri bulunuyor. 

NİDAPARK İSTİNYE PROJESİNİN DEĞERİ NE KADAR? 

Nidapark İstinye projesinin mevcut durumuyla KDV hariç toplam değeri 4 milyar 94 milyon 127 bin 400 TL olarak belirlenirken, mevcut durumuyla KDV dahil toplam değeri 4 milyar 831 milyon 70 bin 332 TL olarak belirlendi. 

Projenin mevcut durumuyla Emlak Konut GYO payına düşen KDV hariç değeri 2 milyar 828 milyon 175 bin 400 TL, projenin tamamlanması durumunda Emlak Konut GYO payına düşen gelirlerin KDV hariç 4 milyar 716 milyon 997 bin 572 TL olarak belirlendi. 

Nidapark İstinye nin değeri açıklandı! İşte o rakam...

Nidapark İstinye projesinin tamamlanması durumunda KDV hariç bugünkü değeri 9 milyar 230 milyon 915 bin 014 TL olarak belirlendi. 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın KAP açıklaması:
"İstanbul Sarıyer İstinye Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi" ile ilgili Nidapark İstinye projesi için hazırlatılan "Gayrimenkul Değerleme Raporu" ekte yer almaktadır.

Nidapark İstinye değerleme raporu için tıklayın 

Emlak Konut GYO Nidapark Küçükyalı projesinin kısmi geçici kabulü yapıldı!

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri 4. Etap 1. Kısım başlıyor!

Emlak Konut GYO Bizim Mahalle 2. Etap 2. Kısım ihalesinin 2. oturumu 20 Temmuz'da!

Geri Dön