26 / 04 / 2024

Nidapark Küçükyalı'nın kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı!

Nidapark Küçükyalı'nın kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı!

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın projelerinden Nidapark Küçükyalı'da, 16773 ada 2 parselde yer alan C01 ve C02 Blokların kısmi kesin kabulü gerçekleştirildi. Kısmi kesin kabul tutanağı da 30 Haziran 2022 tarihinde onaylandı. 



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Nidapark Küçükyalı Kısmi Kesin Kabulüne ilişkin açıklama yayınladı. 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın projelerinden Nidapark Küçükyalı'da (İstanbul Maltepe Küçükyalı Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi) bir son dakika gelişmesi yaşandı. 

Nidapark Küçükyalı nın kısmi kesin kabul tutanağı onaylandı! 

Bu kapsamda Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın projelerinden Nidapark Küçükyalı'da, 16773 ada 2 parselde yer alan C01 ve C02 Blokların kısmi kesin kabulü gerçekleştirildi. 16773 ada 2 parselde yer alan C01 ve C02 Blokların kısmi kesin kabul tutanağı da 30 Haziran 2022 tarihinde onaylandı. 

Peki Nidapark Küçükyalı projesi nerede? Nidapark Küçükyalı projesinde kaç konut bulunuyor? İşte Emlak Konut GYO projelerinden olan Nidapark Küçükyalı ile ilgili merak edilen tüm detaylar...


Geri Dön