26 / 04 / 2024

Nif İnşaat'tan konut hamlesi!

Nif İnşaat'tan konut hamlesi!

Fabrika ve okul alanındaki başarılı inşaat ve taahhüt projeleriyle tanınan İzmir Nif İnşaat, konut alanında da başarılı projelere imza atmaya devam ediyor. İzmir Nif İnşaat Genel Müdürü Işın Akın, Borusan, Pepsi, Susitaş'in Turgutlu ve Çiğli fabrikaları ve Batmak Akaryakıt inşaatlarının önemli refer



Nif İnşaat olarak, katma değer odaklı proje yönetimi anlayışı ile müşterilerine kalite ve gönül rahatlığı hissi yaşatmayı prensip haline getirdiklerini söyleyen Işın Akın şöyle konuştu: "Taahhüt projelerini başarıyla tamamlayan sektörün önemli firmalarından biriyiz. Müşteri memnuniyeti, proje aşamasında verilen destek ve uyumlu çalışma anlayışı, şantiyelerde sunulan kaliteli ve güvenilir hizmet prensipleri ile tanınmaktayız. Müşterilerimizin ihtiyaçlarına proaktif cevaplar sunabilen, çalışanları ve toplum için değer oluşturan, inşaat sektöründe sürdürülebilir geleceğe öncülük eden müşteri odaklı bir marka olma peşindeyiz."



İzmir Nif İnşaat Genel Müdürü Işın Akın, Borusan, Pepsi, Susitaş'in Turgutlu ve Çiğli fabrikaları ve Batmak Akaryakıt inşaatlarının önemli referansları arasında yer aldığını söyledi.  İzmir  Nif İnşaat'ın akıllı ev teknolojisini ve kat bahçeleri sistemini Kemalpaşa'ya getirdiklerini belirten Akın, bu kez de "Nif Bahçe" ile yepyeni bir konsept sunduklarını söyledi. Yaklaşık 50 yıllık tecrübesi ile İzmir, Kemalpaşa, Manisa ve Trabzon başta olmak üzere Türkiye'nin farklı şehirlerinde faaliyet gösteren İzmir Nif inşaat, Kemalpaşa'ya lüks konut alanında 5 farklı proje kazandırdı. Firmanın Genel Müdürü Işın Akın "Kemalpaşa'ya Nif Suites, Nif 333 ve Nif Concept ve Odabaşı Konakları ile akıllı ev teknolojisi ve kat bahçeleri konseptini getiren firma olarak bir ilke imza attık. Şimdi de Nif Bahçe ile yepyeni bir konut projesi sunuyoruz" dedi.



 

A GRUBU ŞEHİR PLANCISI 



İnşaat dışında farklı kurumlara ve belediyelere de harita, proje, mimari ve planlama alanında da hizmet verdiklerini belirten Akın, "İzmir Nif İnşaat Grup bünyesinde, A grubu şehir plancısı olmam sebebiyle büyük ölçekli planlama çalışmalarını da gerçekleştirebiliyoruz. Nif inşaat olarak harita, mimarlık ve mühendislik birimlerinin tek çatı altında bulundurmamız işlerin daha hızlı bir şekilde akışını sağlıyor. Bunlar, konut alanında İzmir Nif İnşaat, fabrika ve hafriyat alanında İzmir Spil inşaat, harita alanında Manisa Mühendislik, planlama ve proje alanında da İzmir Nif Planlama firmaları olarak hizmet veriyoruz. 

Belediyelere de harita, proje, mimari ve planlama hizmetleri sunuyoruz" dedi. 



İzmir 9 Eylül


Geri Dön