26 / 04 / 2024

Niğde'de asfalt yenileme çalışmaları başladı!

Niğde'de asfalt yenileme çalışmaları başladı!

Niğde Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, asfalt sezonunun açılmasıyla birlikte kentteki yıpranmış ve bozuk yolların onarımına başladı.



NİĞDE Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler havaların ısınmasıyla birlikte asfalt sezonunu açarak bozulmuş ve yıpranmış yollarda asfalt yama çalışmalarına başladı.


Niğde Kış mevsimi sonrasında bütünlüğü bozulmuş yolların sürücülere zor anlar yaşatmaması için Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler yama çalışmalarının startını verdi. Ara sokaklar ve şehrin en ücra köşelerine kadar hizmet ulaştıran ekipler, asfaltsız yol bırakmamayı hedefliyor. Kentin yollarının daha kaliteli bir görünüme sahip olması için çalışmalara devam edildiğini söyleyen Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, "Ekiplerimiz ihtiyaç olan her yere anında müdahale ediyor. Hergün gelişen kentimizde yeni güzergahlar oluşuyor. Bizde yeni güzergahlara yeni yollar yapıyoruz. Niğde'mizi cazibe merkezi haline getiren kentsel dönüşüm ve diğer büyük projelerimizin yanı sıra asfalt çalışmalarımız da sürüyor'' dedi.


Sabah


Geri Dön