26 / 04 / 2024

Nike Turizm Organizasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Nike Turizm Organizasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Chungnam Lee tarafından kuruldu... 



Nike Turizm Organizasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Chungnam Lee tarafından kuruldu. 

Nike Turizm Organizasyon Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır Şirket her türlü seyahat acentaları kurmak, işlemek, kurulmuş acentalara ortak olmak, uçak, otobüs, gemi gibi ulaşım araçlarının her türlü biletlerini satmak ve bilet satış yerleri açmak, yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek , Yerli yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dısında konaklama seyahat etme , taşıma ve rehberlik hizmetlerini yürütebilir, ayrıca şirket konaklama amaçlı yer hizmetleride verebilir. Şirket özel toplantılar, seyahat organizasyonları ve her türlü yemekli yemeksiz toplantılar parti vb hertürlü organizasyonlar yapabilir. Şirket turizm amaçlı her türlü yas kuru, sulu, vb yemekler üretebilir, bunların toptan ve parakende satısını pazarlamasını yapabilir, restorurantlar acıp her türlü gıdanın toptan parakande satışını yapabilir. Şirket turizm amaçlı her türlü hediyelik eşya , kültürel ürünlerin alımını , satımını pazarlamasını toptan veya parakende satısını yapabililir. Şirket turistik amaçlı kara, hava deniz yoluyla taşımalar ıle geziler tertip etmek, bunlar için gerekli gemi, yat , otobüs uçak vb aracların yurt içine ve yurt dısında satın almak, kiralamak, her türlü kara, hava ve deniz tasımacılıkları ile insan ve yük taşımacılığı yapabilir, ayrıca her türlü turistik tesis kurabilir, otel , motel, kamping, tatil köyleri, plaj , restourant vb işletmeler alabilir, satabilir, kiralayabilir ve işletebilir. Şirket konusu ile ilgili hertülü ithalat , ihracaat,imalat, pazarlama , toptan veya parakande ticaretini yapabilir. Yurt içinde ve yurt dısında distrübütörlik, temsilcilik, şubeler açabilir ve komisyonculuğunu yapabilir. Şirket konusu ile ilgili hertürlü danışmanlığı, projelendirmeyi, mühendislik hizmetlerini, etüd, teknik danışmanlığını, komisyonculuğunu ve bilimum hertürlü hizmetleri yapabilir, veya yaptırda bilir. Şirket Yaptığı her türlü imalatın nakliyesini tasımasını yapabilir, bilimum bunların nakliyesi taşıması için gerekli hertülü aracı alabilir ve kiralayabilir. Harici personellerinın tasımacığı ıcın gerekli araclarda temın edebilir. Şirket amacını gercekleştirebilmek için her türlü gayrimenkul alabilir, satabilir, kiralar, kiraya verir bunlar üzerinde ayni ve şahsi hertürlü hakları tesis edebilir, ipotek alabilir, verebilir, ve ipotekleri fek edebilir. Şirket gayrimenkulleri üzerinde irtifak sükn, gayrimenkul mükellefiyeti, kat irtifakı, kat mülkiyeti tesis edebilir. Her türlü gayrimenkullerle ilgili olarak tapu daireleri nezdinde cins tashihi, ifraz, taksim, parselasyon ile ilgili hernevi muamele ve tasarrufları gerçekleştirebilir.


Geri Dön