26 / 04 / 2024

Nilüfer Belediyesi en güzel fabrika, ev ve site bahçesini seçti!

Nilüfer Belediyesi en güzel fabrika, ev ve site bahçesini seçti!

Bursa Nilüfer’de halkı çevre düzenlemesine özendirmek amacıyla başlatılarak geleneksel hale gelen ‘ en güzel fabrika, ev ve site bahçesi ’ yarışmasının ödülleri sahiplerini buldu.




Nilüfer Belediyesi tarafından bu yıl on beşincisi düzenlenerek 3 ayrı kategoride yapılan 'en güzel fabrika, ev ve site bahçesi' yarışmasında, en güzel bahçeler geçtiğimiz gün ödüllendirildi. Jüri üyelerinin değerlendirmeleri sonucunda, 'en güzel fabrika bahçesi' kategorisinde ilk sırayı Ün ver Group Otomotiv alırken, ikinci May Fren Sistemleri, üçüncü ise Kametsan Metal İnş. oldu. 'en güzel site bahçesi' kategorisinde ise Balat'ta bulunan Adress Balat Evleri Sitesi birinci, Özsehakent Sitesi ikinci, Dikencik Meşeli Bahçe Evleri Sitesi de üçüncü oldu. 'en güzel ev bahçesi' kategorisinde ise Bulgan Kaya'nın bahçesi birinciliğe layık görüldü. 


TÜM FABRİKALAR BÖYLE OLSUN Dereceye girenlere ödül ve katılım belgelerini Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey verdi. Ünver Group Otomotiv fabrikasının bahçesinde düzenlenen törende konuşan Bozbey, "Sanayi denildiğinde çevreyi kirleten bir anlayışla karşılaşıyoruz. 

Ama bugün tam tersine çevreye katkı koyan, çevreyi koruyan bir fabrikanın bahçesindeyiz. Tüm fabrikaların ve işyerlerinin bahçelerinin aynı düzeyde olması bizim en büyük arzumuz, isteğimiz" dedi. 


Bursa Hakimiyet


Geri Dön