23 / 04 / 2024

Nilüfer Belediyesi emlakçılara özel hizmet sunuyor!

Nilüfer Belediyesi emlakçılara özel hizmet sunuyor!

Nilüfer Belediyesi'nin odaya kayıtlı emlakçılar için sunacağı özel iletişim hizmeti gündeme geldi. Buna göre Bursa Emlak Müşavirleri Odası'nın verdiği emlakçı kimliğine sahip üyelere hizmet kolaylığı sağlanıyor...



Müşterilerine Gayrimenkul alım-satımı ve danışmanlığı konusunda hizmet verirken sık sık belediye ile temasa geçen emlakçılar Nilüfer Belediyesi ile olan imar durumu, proje inceleme, intikali yapılmış emlakların beyanı gibi konularda işlemlerini artık daha kolay gerçekleştirecek. 


Genel kurulda aldığı 110 oyla göreve gelen Bıu-sa Emlak Müşavirleri Odası'nın yeni başkanı Erdal Çelebi, yönetim kurulu ile birlikte ilk ziyaretini Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'e yaptı. 


Kimlik sorunu sona erecek 


Ziyarette Nilüfer Belediyesi'nin odaya kayıtlı emlakçılar için sunacağı özel iletişim hizmeti gündeme geldi. Buna göre Bursa Emlak Müşavirleri Odası'nın verdiği emlakçı kimliğine sahip üyeler için imar durumu, proje inceleme, intikali yapılmış emlakların beyanı gibi işlemlerde emlakçılara kolaylık sağlanacak. Emlak ve inşaat sektörünün yerel yönetimlerle olan yakın ilişkisine dikkat çeken Başkan Bozbey, ellerinden gelen kolaylığı sağlayacaklarını söyledi. 


Posta Bursa 



Geri Dön