18 / 04 / 2024

Nilüfer Belediyesi emlakçılara özel hizmet

Nilüfer Belediyesi emlakçılara özel hizmet

Nilüfer Belediyesi'nin odaya kayıtlı emlakçılar için sunacağı özel iletişim hizmeti gündeme geldi. Buna göre Bursa Emlak Müşavirleri Odası'nın verdiği emlakçı kimliğine sahip üyelere hizmet kolaylığı sağlanıyor...

Nilüfer Belediyesi'nden ticaret imarlı 3 arsa!

Bursa İli Nilüfer Belediye Başkanlığı, Bursa Nilüfer'de yer alan üç adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihaleleri 13 Aralık'ta yapılacak.

Nilüfer Belediyesi'nden sanayi alanı imarlı arsa!

Bursa İli Nilüfer Belediye Başkanlığın, Bursa Nilüfer'de yer alan küçük sanayi alanı imarlı arsayı satışa çıkardı. Arsanın satış ihalesi 29 Kasım 2023 tarihinde saat 14.00'te yapılacak.

Milli Emlak'tan Bursa Nilüfer'de satılık arazi!

Bursa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ertuğrulgazi Emlak Müdürlüğü, Bursa Nilüfer'de yer alan arazi için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 29 Kasım 2023 tarihinde yapılacak.

Nilüfer Belediyesi toplu konut imarlı 7 arsa satacak!

Bursa İli Nilüfer Belediye Başkanlığı, Bursa Nilüfer'de yer alan toplu konut alanı imarlı yedi arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 25 Ekim 2023 tarihinde yapılacak.

Nilüfer Belediyesi Bursa'da sanayi imarlı arsa satacak! 

Bursa İli Nilüfer Belediye Başkanlığı, Bursa Nilüfer'de yer alan küçük sanayi alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsa 3 bin 17 metrekare alana sahip.

Bursa Nilüfer'de 8 taksitle arsa ve arazi satılacak!

Bursa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ertuğrulgazi Emlak Müdürlüğü, Bursa Nilüfer'de yer alan arsa ve araziyi satışa çıkardı. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı ile ilgili detaylar...

Milli Emlak Bursa Nilüfer'de yüzde 20 indirimle arsa ve arazi satacak! 

Bursa Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Ertuğrulgazi Emlak Müdürlüğü Bursa Nilüfer'de yer alan arsa ve arazileri satışa çıkardı.

Nilüfer Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık iş yeri! 

Bursa İli Nilüfer Belediye Başkanlığı, Nilüfer'de yer alan iş yerini 10 yıllığına kiraya verecek. Söz konusu kiralama ihalesi 26 Temmuz tarihinde yapılacak.

BUSKİ, Bursa Nilüfer'de arsa satacak! Bursa'da arsa arayanlar dikkat!

Bursa Büyükşehir Belediyesi Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi (BUSKİ) Genel Müdürlüğü, Bursa Nilüfer'de yer alan arsayı satışa çıkardı. 

Nilüfer Belediyesi, ticaret alanı imarlı arsa hissesi satacak!

Bursa İli Nilüfer Belediye Başkanlığı, Bursa Nilüfer'de ticaret alanı imarlı arsa hissesi satacak. Söz konusu ihale 10 Mayıs 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Nilüfer Belediyesi konut imarlı 5 arsa satacak!

Nilüfer Belediyesi Nilbel Sosyal Otel Düğün Salonu Kreş Kafeterya Otopark İşletmeciliği ve Personel Anonim Şirketi, Bursa Nilüfer'de yer alan 5 adet arsayı satışa çıkardı.

Bursa Nilüfer'de ticaret ve konut imarlı arsa satılıyor!

Nilüfer Belediyesi, Bursa ili, Nilüfer ilçesi, Çalı Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. İşte ayrıntılar...

Bursa Nilüfer'de 24 taksitle tarla ve apartmanlar satışa sunuluyor! Büyük fırsat! 

Bursa Uludağ Milli Emlak Müdürlüğü, Bursa ili, Nilüfer ilçesinde yer alan 5 gayrimenkulü 1 milyon 280 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor...

Nilüfer Belediyesi emlakçılara özel hizmet Haberi

Nilüfer Belediyesi emlakçılara özel hizmet

Müşterilerine Gayrimenkul alım-satımı ve danışmanlığı konusunda hizmet verirken sık sık belediye ile temasa geçen emlakçılar Nilüfer Belediyesi ile olan imar durumu, proje inceleme, intikali yapılmış emlakların beyanı gibi konularda işlemlerini artık daha kolay gerçekleştirecek. 


Genel kurulda aldığı 110 oyla göreve gelen Bıu-sa Emlak Müşavirleri Odası'nın yeni başkanı Erdal Çelebi, yönetim kurulu ile birlikte ilk ziyaretini Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'e yaptı. 


Kimlik sorunu sona erecek 


Ziyarette Nilüfer Belediyesi'nin odaya kayıtlı emlakçılar için sunacağı özel iletişim hizmeti gündeme geldi. Buna göre Bursa Emlak Müşavirleri Odası'nın verdiği emlakçı kimliğine sahip üyeler için imar durumu, proje inceleme, intikali yapılmış emlakların beyanı gibi işlemlerde emlakçılara kolaylık sağlanacak. Emlak ve inşaat sektörünün yerel yönetimlerle olan yakın ilişkisine dikkat çeken Başkan Bozbey, ellerinden gelen kolaylığı sağlayacaklarını söyledi. 


Posta...