25 / 04 / 2024

Nilüfer'de bölgesel yeraltı otoparkı hizmete açıldı!

Nilüfer'de bölgesel yeraltı otoparkı hizmete açıldı!

Bursa Nilüfer Belediyesi tarafından İhsaniye Hayat Sokak' ta, insan ve araçlara hitap edecek, üzeri park olarak tasarlanan bölgesel yer altı otoparkı düzenlenen törenle hizmete açıldı....




Bursa Nilüfer Belediyesi tarafından İhsaniye’de insan ve araçlara hitap edecek, üzeri park olarak tasarlanan bölgesel yer altı otoparkı düzenlenen törenle hizmete açıldı.


İhsaniye Hayat Sokak’ta hizmete açılan projenin açılışında konuşan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, ‘Önce insan’ felsefesiyle, sosyal belediyecilik çalışmalarına yön verdiklerinin altını çizdi.


İnsanın düşünülmediği hiçbir projenin doğru olmadığının altını çizen Başkan Bozbey, “Sonrasında ise bunun sorunlarıyla boğuşmak hem ülkeye, hem kentlere zarar verir. Onun için yapılacak tüm proje, program, yasa, anayasa ve her türlü hizmetin önce insan ilkesiyle hazırlanması gerekiyor.” dedi.


Vatandaşa değer kattıkları için ‘Başarı ödülü’ alarak, “önce insan” felsefesinin meyvesini en anlamlı şekilde gözler önüne serdiklerini aktaran Bozbey, “İhsaniye, Nilüfer’in en yoğun mahallelerinden biri olacak. İhsaniye’de hem vatandaşın işini kolaylaştıracak, hem de halka nefes aldıracak bir hizmete imza atıyoruz. Burada, park ve zemin altı otopark projesi tasarladık. 110 araç kapasiteli zemin altı otoparkımızın üzerini de değerlendirdik. Park olarak hizmete sunuyoruz. İşte sosyal belediyecilik anlayışı budur. Hem yoğun araç trafiğini düşünerek otopark, hem de insanları düşünerek yeşil alan ve nefes alınabilecek bir park yaptık” şeklinde konuştu. 


Konuşmaların ardından Başkan Mustafa Bozbey ve beraberindekiler, bölgesel yeraltı otoparkının açılış kurdelasını keserek incelemelerde bulundu.


Cihan


Geri Dön