27 / 04 / 2024

Nişantaşı Orjin binası ve Tekfen Tower'da hazır ofisler!

Nişantaşı Orjin binası ve Tekfen Tower'da hazır ofisler!

İçinde bulunduğumuz iletişim çağı, genç profesyonellere iş hayatında da kullanabileceği esnek planlar ve daha pratik çözümler vaadediyor. hazır ofislerde tam donanımlı toplantı odalarından kuruma özel resepsiyoniste birçok alternatif mevcut...




İçinde bulunduğumuz iletişim çağı, genç profesyonellere iş hayatında da kullanabileceği esnek planlar ve daha pratik çözümler vaadediyor. İstanbul’un kalbinde konumlanmış hazır ofislerde tam donanımlı toplantı odalarından kuruma özel resepsiyoniste birçok alternatif mevcut.


NİŞANTAŞI ORJİN BİNASI VE TEKFEN TOWER'DA HAZIR OFİSLER


Son dönemde iş kurmak isteyip de meseleye nereden başlayacağını bilemeyen beyaz yakalılar için önemli bir alternatif de hazır ofisler. İstanbul'un merkezinde Nişantaşı'nda bulunan Orjin Binası ve Levent'te bulunan Tekfen Tower gibi prestijli bölgelerde kullanıma açık olan Servcorp sanal ofislerde sunulan imkânlar, birçok profesyonel için tam anlamıyla kurtarıcı olma niteliği taşıyor. Sık seyahat edenler, evde çalışanlar ve merkez ofisleri başka bir kentte olup İstanbul ofisi açmak isteyenler de Servcorp'un sunduğu alternatiflerden yararlanabiliyor.


İLK İZLENİM HER ŞEYDEN ÖNCE GELİR


İş dünyasında malum, ilk izlenim her şeyden önce geliyor. Genç girişimciler, hazır ofisler sayesinde bir kahve içmek için ofislerine davet ettikleri iş ortaklarını eksiksiz dekore edilmiş, hiçbir şirket ve marka adının yer almadığı bir resepsiyon alanında karşılayabiliyor, onları tam donanımlı ofis suitlerinde ağırlama şansı elde ediyor. Bu sırada tüm telefonlarını yöneten kişiye özel bir resepsiyonistle de çalışabiliyorlar. Bu da haliyle, hem kurumun iyi bir imaj çizmesi hem de toplantılardan alınan verimin iki katına çıkması demek…


FİYAT SEÇENEKLERİ OLDUKÇA UYGUN


Servcorp'un hazır ofis fiyatları da kiralık bir ofise taşınırken yapılan masrafların yanında oldukça uygun kalıyor. Bu hizmet sayesinde girişimciler depozito, altyapı, dekorasyon ya da yüksek kira gibi birçok masraftan da kurtulmuş oluyor. Uzun vadeli kontrat yapma zorunluluğunun olmaması, esnek kira seçenekleri, "kullandıkça öde" tipi tam donanımlı toplantı odası kiralama hizmetleri sayesinde Servcorp sanal ofisleri tercih eden beyaz yakalılar; hem bütçelerini koruyor; hem de müşterilerini, müşteri adaylarını ve çalışanlarını memnun ediyor.


OFİSLERİ İNCELEMEK İÇİN


Profesyonellerle maliyetleri düşük tutarak rekabet etmeyi sağlayan bu opsiyon, İstanbul'un prestijli ve kurumsal lokasyonlarında bulunmak ve portföyüne kaliteli isimleri katmak isteyen girişimciler için bir nimet. Servcorp.com.tr adresine tıklayarak ofisleri incelemek, bütçeye uygun kiralama seçeneklerine göz atmak mümkün.


Sabah Gazetesi


Geri Dön