24 / 04 / 2024

Nish Adalar'da satılık konutların fiyatları 164 bin TL'den başlıyor!

Nish Adalar'da satılık konutların fiyatları 164 bin TL'den başlıyor!

Anadolu yakasında, Süreyyapaşa'da yükselmiş bir yaşam merkezi. Konumu güzel bir arazide yer alıyor. 202 bin 500 metrekarelik bir parsele sahip. 3'lü bitişik bloklardan oluşuyor



Toplam 61 blokta, 2 bin 300 konut yaşaşında buluyor. Özyazıcı İnşaat grubu ile Kiptaş'ın hasılat paylaşımlı satışa sunduğu bu yaşam merkezinin bir sloganı var: "Ada 1 Salon"

BLOKLARIN YÜZDE 70'İ EŞSİZ MANZARAYA SAHİP

Konumu ve arazinin özelliklerinden dolayı, blokların yüzde 70'i Yalova'dan Sarayburnu'na kadar çok güzel bir panoramayı seyredebiliyor. Deniz seviyesinden yüksekliği ile bu manzaraya hâkim duruşu, Süreyyapaşa'ya ve o yamacın yeşiline bakışı, manzarayı bir de doğa ile bütünleştiriyor, ilk bakışta yükselen bloklar hızlı bir şehir ifadesi verse de, daire içerisindeyken, mavi, yeşil ve ferah bir nefes alıyorsunuz. Ve hemen hemen dairelerin büyük bir kısmında bu hisse sahip oluyorsunuz.

2 bin 300 konut, toplam 8 tip plandan oluşuyor. 1+1 ve 4+İler tek tip plana sahip. 2+1 ve 3+1'lerde üçer seçenek sunuluyor. Bu yaşam merkezinde genelde rastlanmayan bir ayrıcalık sunuluyor. Projenin yapısından boşluklar çok pratik şekilde kullanıcıya depo olarak kazandırılmış. Yani her evin kendine ait 4 ile 5 metrekare arası deposu bulunuyor.

DAİRELER GENİŞ, FERAH VE KULLANIŞLI

Genel olarak planların tümünde metrekareler büyük tutulmuş. Odaların her birinin alanı tatminkar. Antreler ve sirkülasyon alanlarına da standardın üzerinde yer ayrılmış. Tabii bu da daireleri, 1+1 de dahi olduğundan ferah ve kullanışlı hale getiriyor. Teras kullanımları tüm 2+1'lerde aynı metrekarelerde olmasa da pek çoğunun dışa açılımı, plandan da algılandığı gibi hatırı sayılır teraslarla yapılıyor. En ideal plan tiplerinden biri. Antre yine metrekare olarak geniş, karşılama ev halkının mahremiyetini koruyor. Mutfak ve teras ilişkisi yaz aylarında memnuniyet verici olacaktır.

ULAŞIM, OTOPARK

Süreyyapaşa mevkiine ulaşım oldukça kolay. Hem sahil yolundan, hem E5'den bağlantısı trafiğe bağlı olarak 5 ile 10 dk arası değişiyor. Blokların altlarında kapalı otoparklar için yeterince alan ayrılmış. Her daireye en az 1 otopark düşüyor. Dairenin tipine göre de sayılar artıyor. Misafir araçları için de açık otoparklar mevcut.

YAŞAM GİDERLERİ

Merkezi sistem ısıtma sağlanıyor. Pay ölçerli sistemle ne kadar kullanırsanız, o kadar ödüyorsunuz. Konut sayısı çok olduğundan ortak alanların yükü paylaşılıyor, aidatlar makul seviyelerde kalıyor. Klimalar için evin belirli bölümlerinde alt yapı çalışmaları yapılmış, kişi kendisi seçimini yapıp klimasını bağlatıyor. Ancak bölge olarak hâkim bir rüzgârı var Süreyyapaşa'nın.

Banyo

Antrelerdeki bej rengi, elegan seramiğin niteliği uygun olmadığı için, banyolarda başka bir seramiğe geçiş yapılmış. Acaba ortak çözüm sağlansa daha mı iyi olurdu

Yatak odası

Ebeveyn yatak odası çözümü tüm hanımları memnun edecek türden. Soyunma bölümü çözümü sayesinde yatak kısmı net ve derli toplu kalıyor.

Yatak odasındaki soyunma bölümü, sürgü kapılarla ayrılıp, küçük bir odacık halini alıyor ve içeriden banyoya geçiş sağlanıyor.

Mutfak

Mutfaklar asimetrik planlara sahip olsa da güzel organize edilmiş. Orta alandaki boşluk yemek masası için ideal. Günlük yaşamınızda rahatlıkla yemeğinizi mutfağınızda yiyebilirsiniz.

1+1 - 83 metrekare - 164 bin TL ile 238 bin TL arasında
2+1 - 114-154 metrekare - 229 bin TL ile 601 bin TL arasında
3+1 - 142-196 metrekare - 308 bin TL ile 727 bin TL arasında
4+1 - 209 metrekare - 485 bin TL ile 752 bin TL
Habertürk/Gamze Saygı

0216 444 5 232

www.nishadalar.com

 


Geri Dön