26 / 04 / 2024

Nishİstanbul'un yüzde 35'i iki günde satıldı

Nishİstanbul'un yüzde 35'i iki günde satıldı

Torunlar Şirketler Grubu'nun 250 milyon dolarlık yeni yatırımı NishIstanbul projesinde yer alan rezidansların yüzde 35'i iki günde satıldı.



İstanbul Basınekspres yolu üzerinde, havaalanına birkaç dakika mesafedeki NishIstanbul'un krize rağmen büyük bir ilgi gördüğünü belirten Torunlar Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Aziz Torun, "Müşterilerin bir kısmı yatırım amaçlı alım yaptı. Müşteri profilimiz ise üst düzey yöneticilerden serbest meslek sahiplerine kadar geniş bir açılıma sahip. İstanbul dışından da çok sayıda alım yapıldı" açıklamasını yaptı.
Türkiye'de gerek ihtiyaç sahiplerinin gerekse yatırımcıların keyifsiz oldukları dönemde dahi geleceğe umutla yaklaşan pozitif bir iç enerjiye sahip olduklarını belirten Torun, şöyle devam etti: "Her düzeydeki gelir grubunda bu pozitif enerji giderek güç kazanıyor. NishIstanbul, alımların sadece belirli bir segment tarafından değil geniş bir alıcı tabanıyla buluşabileceğini gösterdi."
NishIstanbul 33 bin metrekarelik alanda 134 bin metrekare inşaat alanından oluşuyor. 46 bin metrekarelik otopark alanına sahip proje kapsamında 396 adet ultra-lüks rezidans, 125 adet ofis ile 50 işyeri yer alıyor.

Referans

İlgili haberler

Havaalanına komşu Nishİstanbul'da 180 bin TL'ye residence!

Nishİstanbul'a 250 milyon dolar yatırım

Nishİstanbul'da 180 bin TL'ye!

Nishİstanbul satışa çıkıyor

Geri Dön