27 / 04 / 2024

Nissa 02 Residence, yabancıların en çok tercih ettiği projeler arasında!

Nissa 02 Residence, yabancıların en çok tercih ettiği projeler arasında!

Avusturya-Türk işbirliğiyle kurulan Nissa İnşaat’ın Bahçeşehir’ deki projesi, Avusturya’dan, Finlandiya’ya, Rusya’dan Dubai’ye kadar dünya vatandaşlarına ev sahipliği yapacak. Turgun Demiroğlu, “Burası Birleşmiş milletler oldu” dedi...



Avusturya-Türk işbirliğiyle kurulan Nissa İnşaat’ın Bahçeşehir’deki projesi, Avusturya’dan, Finlandiya’ya,  Rusya’dan Dubai’ye kadar dünya vatandaşlarına ev sahipliği yapacak. Turgun Demiroğlu, “Burası Birleşmiş milletler oldu” dedi.



Avusturya-Türk ortak işbirliğiyle 2014 Haziran’ında tamamlanması planlanan Nissa 02 Residence, mütekabiliyet sonrası Bahçeşehir’de yabancıların en çok tercih ettiği projeler arasında. Nissa İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Turgut Demiroğlu, projenin Atatürk Havalimanı’na ve yeni havaalanına yakınlığıyla yabancıların dikkatini çektiğini belirterek, “Avusturya, Finlandiya, İngiltere, Fransa, Türkmenistan, Rusya, Dubai, Lübnan ve Katar’dan yatırımcılar projeden rezidans satın aldı. Nissa O2 Residence, tam bir birleşik milletler oldu” diye yorum yaptı. 


ŞİMDİDEN YÜZDE 40’LIK PRİM YAPTI 


100 milyon dolar yatırımla hayata geçirilen projede fiyatların 350 bin TL’den başlayarak 900 bin TL’ye kadar yükseldiğini, KDV oranının ise yüzde 1 olduğunu vurgulayan Demiroğlu, Nissa 02 Residence’nin satışa çıkmasından bu yana yüzde 40 prim yaptığını anlattı. Demiroğlu, projenin sosyal donatı alanlarını ise şöyle anlattı: “Projede, çocuk oyun alanları, fitness, sauna, buhar odası, cafe, restoran ve 600 metrekare açık ve kapalı yüzme havuzu var. Projenin ayrıca 450 araçlık otoparkı ve 4 metrekare deposu var.”


CAFFEESHOP COMPANY GELİYOR


Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar İncesu ise, projede bin 300 metrekarelik ticari alan olduğunu belirterek, “Burada Caffeeshop ve CHI markasının akademisi yer alacak. Akademide kadın bakım ve güzellik ürünleri  bulunacak. Caffeeshop ise 30’un üzerinde ülkede faaliyet gösteriyor. Burada kahvenin yanında Viyana’ya özgü şinitzel gibi yemekler olacak” dedi.


DİKEY VİLLA KONSEPTİ


133 metre yüksekliğinde birbirine geçmiş 4 bloktan oluşan projede ‘dikey villa’ konseptinin hayata geçirildiğini söyleyen Nissa İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar İncesu, “Projede ayrıca çift cephe teknolojisi sayesinde 24 saat nefes alan blokların her katında cam açma özgürlüğü var...


Şenay Büyüköşdere/ Akşam Gazetesi 


Geri Dön