28 / 03 / 2024

Nissa O2 Residence Evleri Bahçeşehir'de 480 bin TL!

Nissa O2 Residence Evleri Bahçeşehir'de 480 bin TL!

Firma: Nissa İnşaat

Proje: Nissa O2 Residence

Nissa O2 Residence, gerçek ve işlevsel “Çift Cephe” teknolojisi ile Türkiye’de bir ilki gerçekleştiriyor. Bahçeşehir’de 134 metre yüksekliğiyle dikkatleri üzerine çeken Nissa O2 Residence, konut sahiplerine 37. katta bile pencere açma lüksünü yaşatıyor...



Nissa O2 Residence, gerçek ve işlevsel “Çift Cephe” teknolojisi ile Türkiye’de bir ilki gerçekleştiriyor. Bahçeşehir’de 134 metre yüksekliğiyle dikkatleri üzerine toplayan Nissa O2 Residence, konut sahiplerine 37. katta bile pencere açma lüksünü yaşatıyor.


İnşaat sektöründe bir ilki gerçekleştiren Nissa İnşaat, gerçek çift cephe teknolojisini Nissa O2 Residence’da uyguladı. Çift cephe sitemi; daire cephelerinin 2 metre dışında beton kirişler önünde uygulanan ikinci bir cam cephe ile sağlanıyor. Tavandan yere kadar komple cam cephe olarak tasarlanan sistemde, kesintisiz gün ışığı ile aydınlık bir ortam yaratılıyor. Girişten itibaren tüm katlarda açılabilen camlar sayesinde, konut sahipleri her katta 24 saat oksijen dolu, sağlıklı nefes alma şansı elde ediyor.


Nissa O2 Residence Evleri Bahçeşehir de 480 bin TL!


Çift cephe sistemi ile konut sahipleri; her daireye özel tasarlanan, kat bahçeleri ve peyzaj balkonları ile dört mevsimi Marmara Denizi ve Küçükçekmece Gölü manzarası eşliğinde yaşama keyfine sahip oluyor. Sistem kar, yağmur gibi iklimsel faktör etkilerini azaltarak, daire cephelerini olumsuz hava şartlarından da koruyor.


Nissa İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcı Turgut Demiroğlu, çift cephe sistemi ile sektör için fark yarattıklarını belirtti. Sektörde benzer uygulamalara rastladıklarını ancak bunların işlevselliğinin tartışılabileceğini ifade eden Demiroğlu, “Nissa O2 Residence’da konut sahiplerine 24 saat oksijen vaat ediyoruz. Hatta daha da iddialıyız, biz Nissa O2 Residence’da metrekare değil metreküp satıyoruz. Konutlarımız tümüyle fark yaratıyor” dedi.


Nissa O2 Residence Evleri Bahçeşehir de 480 bin TL!


Dört bağımsız kule üzerinde 16 cephe ve 37 kattan oluşan Nissa O2 Residence’da toplam 230 konut bulunuyor.  Projenin sosyal yaşam alanları arasında ise; fitness, pilates, spa ve masaj olanakları ile spor kulübü, çocuk merkezi ve oyun alanları, açık teras alanı, özel restaurant, tenis-basketbol sahaları, dinlenme alanları, yürüyüş yolları, kapalıdan açığa özel olarak projelendirilen havuz birimleri sayılabilir.


Nissa O2 Residence hakkında ayrıntılı bilgi almak için Nissa O2’ye 444 78 89 numaralı telefondan ya da www.nissaO2residence.com internet adresinden ulaşmak mümkün.


projeye sor



Geri Dön