20 / 04 / 2024

Nlogo İstanbul’un cadde dükkanları 15 Şubat'ta satışta!

Nlogo İstanbul’un cadde dükkanları 15 Şubat'ta satışta!

Esenyurt'ta yer alan Nlogo İstanbul'daki dükkanlar 15 Şubat Perşembe saat 14.00’te Eskidji Müzayedecilik tarafından satışa çıkacak...



Özyurtlar Holding tarafından Esenyurt'ta inşa edilen Nlogo İstanbul projesinin cadde dükkanlarının satışa çıkmasına sayılı günler kaldı. Toplam 2 bin 679 daireden meydana gelen projenin cadde dükkanları 15 Şubat Perşembe saat 14.00’te Eskidji Müzayedecilik’in Yenibosna’daki merkezinde düzenlenecek açık artırmayla gerçekleşecek. 


Nlogo İstanbul'daki cadde dükkanları 419 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor. Dükkanların alanları 100 metrekare ile 433 metrekare arasında değişiyor. 


Dükkan kiralamarı başladı


Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt satış süreci ile ilgili bilgi verdi. Özyurt, "Esenyurt’un en merkezi noktasında hayata geçirdiğimiz ‘Nlogo İstanbul’ projemizin cadde dükkanlarının açık artırma yoluyla satışı için geri sayım başladı. Buradaki dükkanlarımızı ‘yılın en karlı yatırımı’ olarak sunuyoruz. Cadde dükkanlarımızı satış sonrasında sahiplerine hemen teslim ediyoruz, üstelik dükkan kiralamaları şimdiden başladı. Kendi işinin sahibi olmak ya da her dönem kazandıracak bir projede yer almak isteyen herkes bu açık artırmada yerini alacaktır” " açıklamasında bulundu. 


Uygun ödeme koşulları


Dükkan satşlarının sonrasında teslimler hemen başlayacak. Dükkanlar, açık artırmada peşin ve vadeli seçenekler ile alıcıya sunuluyor. Buna göre; ‘yüzde 50 indirim’ ile belirlenen muhammen bedeller üzerinden peşin tekliflerin alınmasının yanı sıra vadeli teklifler için de ‘yüzde 20 peşin ödeme’ ile şirket bünyesinde 48 ay taksit imkânı sağlanıyor. 

 

www.ozyurtlarholding.com
0850 460 90 80

 

www.eskidji.com
444 45 45


Geri Dön