19 / 04 / 2024

Fortis İstanbul’un cadde dükkanları satışta!

Fortis İstanbul’un cadde dükkanları satışta!

İnşaat sektörünün iddialı şirketlerinden Yiğit Group’un İstanbul Basın Ekspres Yolu’nda gerçekleştirdiği Fortis İstanbul’un cadde dükkanları satışa çıktı.



Yiğit Group Yönetim Kurulu Başkan Vekili Önder Yiğit,  konumu ve fark yaratan mimarisiyle Fortis İstanbul’un satışa çıktığı ilk günden bu yana yoğun ilgi gördüğünü söyledi. Fortis İstanbul’da yer alan konutların yüzde 80’inin satıldığını ifade eden Önder Yiğit, cadde dükkânları için de aynı ilginin devam ettiğini belirtti. Fortis İstanbul sakinlerinin ve bölgedeki diğer konutların günlük ihtiyaçlarını karşılayacak Fortis İstanbul cadde dükkanlarının toplam 4 bin 700 metrekarelik alanda yer aldığını hatırlatan Önder Yiğit, “Fortis İstanbul’da 100 ile 370 metrekare arasında değişen toplam 21 adet dükkan bulunuyor. Dükkânların ağırlıklı olarak sakinlerimizin ve bölge halkının günlük ihtiyaçlarını karşılayacak nitelikte olmasını bekliyoruz. Market, kafe ve restoranlar, kuru temizleme, eczane, kuaför gibi hem sakinlerimizin hem de bölgede yaşayanların önemli bir eksikliğini giderecek cadde dükkânlarımız, shell and core olarak sahiplerine teslim edilecek” dedi. 


Nisan 2015’te satışa sunulan Fortis İstanbul, 14 bin 523 bin metrekarelik arsa alanı, 69 bin metrekarelik inşaat alanına sahip bulunuyor. Toplam yatırım tutarının 192 milyon TL olduğu Fortis İstanbul, 20’şer katlı, üç blok ve 705 konuttan oluşuyor. Projede 58 metrekarelik 1+0, 86 metrekarelik 1+1 A, 90 metrekarelik 1+1 B ve 125 metrekarelik 2+1 olmak üzere dört farklı tipte daire bulunuyor. Tüm daireler rezidans tapulu olduğu için sakinlerine dairelerini home ofis olarak kullanma imkanı da sunuluyor. Basın Ekspres Yolu’nda Malazgirt Caddesi üzerinde yer alan Fortis İstanbul hem E5’ten hem de Basın Ekspres Yolu’ndan direkt girişi olması, Atatürk Havalimanı'na yakınlığı ve toplu taşıma imkânlarıyla da fark yaratıyor.

 

Fortis İstanbul’da yaşamın 2017’nin ilk çeyreğinde başlaması hedefleniyor.


Web: http://www.fortisistanbul.com/





Haber Habertürk Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...



Yiğit Grup'un İstanbul Basın Expres Yolu'nda hayata geçirdiği Fortis İstanbul'da cadde dükkânları satışa çıkarıldı. Toplam yatırım tutarının 192 milyon TL olduğu proje; 20'şer katlı 3 blok ve 705 konuttan oluşuyor. Fortis istanbul'daki konutların yüzde 80'inin satıldığını ifade eden Yiğit Group Yönetim Kurulu Başkanvekili Önder Yiğit, cadde dükkânları için de aynı ilginin devam ettiğini dile getirdi. 21 adet dükkânın bulunduğu projede yaşamın 2017'nin ilk çeyreğinde başlaması hedefleniyor. 




Habertürk



Haber Dünya Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı;


Yiğit Group'un İstanbul Basın Ekspres Yolu'nda gerçekleştirdiği Fortis istanbul'un cadde dükkanları satışa çıktı. Yiğit Group Yönetim Kurulu Başkan Vekili Önder Yiğit, "Fortis İstanbul'da 100 ile 370 metrekare arasında değişen toplam 21 adet dükkan bulunuyor. Market, kafe ve restoranlar, kuru temizleme, eczane, kuaför gibi hem sakinlerimizin hem de bölgede yaşayanların önemli bir eksikliğini giderecek cadde dükkânlarımız, shell and core olarak sahiplerine teslim edilecek" dedi. 20'şer katlı, üç blok ve 705 konuttan oluşan projede yaşam 2017'nin ilk çeyreğinde başlayacak. 


Dünya



Haber Ekonomist Dergisi'nde şu şekilde yer aldı;


İnşaat sektörünün iddialı şirketlerinden Yiğit Group'un İstanbul Basın Ekspres Yolunda gerçekleştirdiği Fortis İstanbul'un cadde dükkanları satışa çıktı. Fortis İstanbul cadde dükkanlarının toplam 4 bin 700 metrekarelik alanda yer aldığını belirten Yiğit Group Yönetim Kurulu Başkan Vekili Önder Yiğit, "Fortis İstanbul'da 100 ile 370 metrekare arasında değişen toplam 21 adet dükkan bulunuyor" diyor. 


Ekonomist


Geri Dön