25 / 04 / 2024

Nokta Ankara'da 1 milyon 948 TL'den başlayan fiyatlarla konut sahibi olma fırsatı!

Nokta Ankara'da 1 milyon 948 TL'den başlayan fiyatlarla konut sahibi olma fırsatı!

Firma: Turk Yapı

Proje: Nokta Ankara

Türk Yapı tarafından hayata geçirilen Nokta Ankara, toplamda 3 blokta, ofis, konut ve cadde mağazalarından oluşan karma bir proje olarak dizayn edildi. Projede konutlar 1 milyon 948 bin TL'den başlayan başlayan fiyatlarla satışa sunuldu.



Türk Yapı tarafından hayata geçirilen Nokta Ankara, toplamda 3 blokta, ofis, konut ve cadde mağazalarından oluşan karma bir proje olarak dizayn edildi. 

Projede konutlar 1 milyon 948 bin TL'den, ofisler ise 1 milyon 666 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor...

NOKTA 1

Nokta 1, 23 katlı ofis bloku olup her biri teras alanları dahil net 332 metrakere büyüklükteki katta dubleks ofislerden meydana geliyor. Katta iki bağımsız bölümden oluşan Nokta 1 ofisler, istenildiği takdirde birleştirilip 750 metrekareye yakın kullanım alanları yaratılabilmekte ve tam kat kullanım yetkisi sağlanabiliyor. Ofisler ileri kaba (Shell&Core) teslim edilecek olup tüm alt yapı sistemi ofis içinde hazır halde bulunuyor. 

Nokta 1’in baza kısmında bulunan 18 adet ticari alan, cadde mağazası konseptiyle cafe-restoran ve hizmet mağazası olarak hizmet sunacak. 

15. kattan itibaren Şa-Ra Enerji’nin genel merkezi olarak hizmet sağlanacak olan Nokta 1’de yaşam başladı.

Nokta 1 Ofisler için başlangıç fiyatı 2.785.403 TL + KDV olarak belirlendi. Fiyatlar kata ve cepheye göre değişiyor. 

Nokta 1, de  kiralamalar başladı. Hemen tapu teslim olup, tüm banka ve kredilerine uygunluk sağlanıyor. Bunun dışında projede peşin ödeme ve kişiye özel ödeme seçeneklerinde farklı indirim imkanları da sunuluyor. 

Nokta Ankara da 1 milyon 948 TL den başlayan fiyatlarla konut sahibi olma fırsatı!

NOKTA 2

Konut, ofis ve cadde mağazalarını kapsayacak şekilde iki bloktan meydana gelen Nokta 2 ise projenin 2. Etabı olarak Aralık 2021'de bitirilecek.

Blokların altındaki baza kısmında bulunan 20 adet ticari alan; cafe-restoran, hizmet ve perakende mağazaları olacak şekilde dizayn edildi. 

NOKTA 2 /Konut 

Nokta 2'de konutlar 2+1 ve 4+1 şeklinde tasarlandı. Konutların tamamında her yönden  Ankara  manzarasına hakim olunabilen, geniş açılı, oldukça keyifli teras alanları bulunuyor. 4+1 dairelerin tamamı dubleks ve loft tipi tasarlanmış olup teras alanları dahil net 234 metrekare büyüklüğü bulunuyor.

Konutlarda;

Gordion (Güneybatı)
Eskişehir Yolu (Kuzeybatı)
Ankara manzarası (Kuzeydoğu)
Avlu/Meksika Caddesi (Güneydoğu) olacak şekilde 4 farklı cephe ve manzara bulunuyor.

Projede etaplı bir satış sistemi uygulanıyor Bu kapsamda, içinde bulunduğumuz etapta yalnızca 4+1 konutlar satılıyor. 2+1 daireler henüz satışa sunulmadı.

4+1 konutların liste satış fiyatı KDV Dahil 1.948.000 TL'den başlıyor. Proje kapsamında, peşin ödeme, anlaşmalı bankalardan kredi kullanım imkanı ve kişiye özel ödeme seçenekler bulunuyor. Ödeme seçeneklerine göre farklı indirim oranları sunuluyor.

NOKTA 2 / Ofis

Nokta 2 / Ofislerin tamamı katta dubleks olup teras alanları dahil 254 metrekare net kullanım alanı bulunuyor. Ofisler ileri kaba (Shell&Core) teslim edilecek olup tüm alt yapı sistemi ofis içinde buluuyor.

Nokta 2 Ofislerde fiyatlar KDV Dahil 1.666.000 TL olarak belirlendi. Fiyatlar kata ve cepheye bağlı olarak değişiyor. Projemiz bünyesinde; peşin ödeme , anlaşmalı olduğumuz bankalardan çok uygun faiz oranlı kredi kullanım imkanı ve kişiye özel ödeme imkanları bulunuyor. Ödeme seçeneklerine göre farklı indirim oranları uygulabiliyor.

Web: http://noktaankara.com/


projeye sor



Geri Dön