25 / 04 / 2024

Northgate Ankara projesi nerede?

 Northgate Ankara projesi nerede?

Firma: HNN Yapı Teknik A.Ş

1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri sunulan Northgate Ankara 1 milyon metrekare alanda hayata geçiriliyor. Proje HNN Yapı Teknik A.Ş. imzası taşıyor...



 

 

HNN Yapı Teknik A.Ş. tarafından Esenboğa Havalimanı'na 5 dakika yakınlıkta hayata geçirilen Northgate  Ankara projesinde 2 bin 300 ev-ofis ve 1000 daire mevcut.  Proje 1 milyon metrekare alanda yükseliyor.

 

1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçenekleri sunulan Northgate  Ankara  20 katlı 2 blok şeklinde tasarlandı. Ticari birimlerim satışları başladı ancak dairelerin satışları yılbaşından sonra başlayacak.

 

28 metrekareden 102 metrekareye kadar dükkan seçenekleri bulunuyor. Dükkanların fiyatları 238 bin TL'den başlayıp 1 milyona kadar çıkıyor. 

 

 Northgate Ankara projesinde 55 bin kişilik amfi tiyatro, üniversite, hastane, orman alanı, spor alanları, çocuk oyun alanları, otopark gibi sosyal alanlar mevcut.

 

 Northgate Ankara projesi nerede? 

 

Havalimanına 5 dakika mesafede bulunan Northgate Ankar Esenboğa Northgate Ankara projesi lokasyon olarak Yıldırım Beyazıt Üniversitesi, UPEM ve Anka Teknoloji Üniversitesi'ne yakın konumda bulunuyor. 

 

 

 

 Northgate Ankara projesi nerede?

 

 

 

 

Adres: Şükrü Saracaoğlu Caddesi Gülnihal Sokak Esenboğa / Ankara

 

Tel: 444 97 90

Web: http://www.northgate.com.tr/

Özge ÖZDEMİR/Emlakkulisi.com

 

 


Geri Dön