28 / 03 / 2024

Novada Outlet Söke Ramazan etkinlikleri düzenliyor!

Novada Outlet Söke Ramazan etkinlikleri düzenliyor!

Aydın’ın Söke ilçesinde yerli ve yabancı ziyaretçilerin vazgeçilmez mola durağı olmaya devam eden Novada Outlet Söke, her yaştan misafirlerine keyifli bir ramazan programı sunmak için hazırlanıyor...



Ege Bölgesi’nden esintiler taşıyan özgün mimarisiyle açık havada keyifli, kaliteli ve cazip alışveriş olanağı sunan Novada Outlet Söke AVM, 12 Temmuz-8 Ağustos tarihleri arasında misafirlerine nostaljik ramazan keyfi yaşatacak.

Yaz döneminde 23.00’e kadar açık olan alışveriş merkezi; fasıl dinletileri, Hacivat – Karagöz gölge oyunu, sema ve kanto gösterilerine ev sahipliği yapacak.

Novada Outlet Söke’de çarşamba günleri ise Sunset Band’le müzikli saatler yaşanacak.

 

Kemal Sunal unutulmadı

Türk Sineması’nın gülen yüzü sanatçısı Kemal Sunal, Novada Outlet Söke’de açılan bir sergi ile anılıyor. Adanalı koleksiyoner Serdar Kürkbabaoğlu’nun özel sinema arşivinde bulunan 30 afişin yer aldığı sergide Doktor Civanım, Zübük, Tosun Paşa, Bekçiler Kralı, Yüz Numaralı Adam, Köşeyi Dönen Adam, Davaro, Kibar Feyzo gibi film afişleri ziyarete açıldı. Oynadığı rollerle Türk Sineması’na ayrı bir soluk getiren, yaşamı boyunca 82 filmde rol alan unutulmaz sanatçının film afişleri sergisi, 21 Temmuz Pazar gününe kadar görülebilecek.

Sergi süresince ayrıca, hemen herkesin hayatında farklı bir iz bırakan, ilk gösterimlerinden bu yana yıllar sonra bile büyük ilgi ile izlenen Kemal Sunal filmleri de izlenebilecek.




Geri Dön