26 / 04 / 2024

Now Gayrimenkul Now Bomonti ödeme planı!

Now Gayrimenkul Now Bomonti ödeme planı!

Firma: Now Gayrimenkul

Proje: Now Bomonti

Şişli'de yer alan projelerden Now Gayrimenkul Now Bomonti ödeme planı kapsamında yer alan konutlar için firma bünyesi kapsamında 18 ay boyunca faiz uygulanmadan vadelendirme yapılıyor



Now Gayrimenkul projesi olan Now Gayrimenkul, Şişli'de yer alıyor. Now Gayrimenkul  Now Bomonti  ödeme planı kısmından önce projeden bahsedelim. 


Now Gayrimenkul Now Bomonti kapsamında dairelerin alanları 60 ile 300 metrekare arasında değişiyor.  Now Gayrimenkul  Now Bomonti Evleri kapsamında 105 ofis ve 105 konut yer alıyor. 


 Now Gayrimenkul Now Bomonti ödeme planı!


15 katlı tek bloktan oluşan Now Bomonti Evleri satış fiyatları metrekare birim olarak 3 bin 500 dolardan başlıyor. Normal fiyatlar ise 210 bin dolardan başlıyor. 


Now Gayrimenkul Now Bomonti ödeme planı

Now Gayrimenkul Now Bomonti ödeme planıkapsamında firma bünyesinde 18 ay boyunca faizsiz vadelendirme yapılıyor. Ayrıca banka kredisi de kullanılıyor. 


Now Gayrimenkul Now Bomonti teslim tarihi 2015'in üçüncü çeyreği olarak belirlendi. Now Gayrimenkul Now Bomonti kapsamında ofislerin kiralamaları ise metrekare birim olarak 25-30 dolar arasında değişirken satış fiyatları metrekare birim olarak 3.500 dolardan başlıyor. 


Now Gayrimenkul Now Bomonti iletişim

Telefon: 444 4 669

Web: www.nowbomonti.com.tr 


projeye sor



Geri Dön