19 / 04 / 2024

NT, 5 yeni mağaza açtı!

 NT, 5 yeni mağaza açtı!

NT, 5 yeni mağaza açtı, bu ay içerisinde açılacak olan Kırıkkale Podium AVM, Bursa-Nilüfer mağazalarıyla 2014 büyüme hedeflerine yaklaşan NT, mağaza yatırımlarıyla istihdam ve ekonomik canlılık için katkı sağlıyor.




Türkiye’nin en yaygın eğitim perakendecisi olan NT, 67 ilde yer alan mağazalarına 5 yeni mağaza daha ekleyerek büyümesini sürdürüyor. Yeni açılan Çanakkale-Biga, İzmir-Menemen, yenilenen İstanbul-Pendik ve bu ay içerisinde açılacak olan Kırıkkale Podium AVM, Bursa-Nilüfer mağazalarıyla 2014 büyüme hedeflerine yaklaşan NT, mağaza yatırımlarıyla istihdam ve ekonomik canlılık için katkı sağlıyor.


NT Genel Müdürü Murat Kara yeni mağazalarla ilgili yaptığı açıklamada şunları söyledi: ‘Türkiye’nin dört bir tarafında NT’ye gösterilen ilgi sayesinde yeni mağazalarımızı müşterilerimizle buluşturuyoruz. Huzur ve güven veren bir ortamda nitelikli ve doğru bilgiye ulaşılabilecek, gelişime açık bireylerin referans adresi olarak görülüyor olmaktan aldığımız güvenle toplumun ihtiyaçlarına duyarlı mağazacılık anlayışımızı daha geniş kitlelerin hizmetine sunmuş olmaktan mutluluk duyuyoruz. NT’nin mağaza yatırımları aynı zamanda bulunduğu bölgelerin ekonomik canlılığına da katkı sağlıyor” dedi.



Zaman




Geri Dön