29 / 03 / 2024

NTepe ofis ve dükkan kiraları belli oldu!

NTepe ofis ve dükkan kiraları belli oldu!

Ev teslimlerinin eylül ayında başlayacağı Ntepe 'de 40 ofis, 40 adet de dükkandan oluşan ticari alanların kiralamasıysa sürüyor. Ofis ve dükkanların aylık kirası 2.000 liradan başlıyor...



 

Özyurtlar İnşaat tarafından Bahçeşehir Bulvarı üzerinde inşaa edilen Ntepe 'de 400 dairenin tamamı satıldı.

20 yılda 5 binden fazla aileyi ev sahibi yapan Özyurtlar İnşaat tarafından Esenyurt ve Bahçeşehir 'in kesiştiği nokta olan Bahçeşehir Bulvarı üzerinde inşaa edilen Ntepe 'de 400 dairenin tamamı satıldı. Ntepe 'den daire alanlar eylül ayından itibaren oturmaya başlayacak. Toplam 15 bin metrekare alana kurulan ve merkezi konumuyla dikkat çeken Ntepe 'de,  400 konutun yanısıra, 40 ofis, 40 adet de dükkan bulunuyor. Hayatın üç ay sonra başlayacağı Ntepe 'de ticari alanların kiralaması ve  satışı ise devam ediyor.

Özyurtlar şžirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, 'Projede 40 ofis, 40 adet de dükkan yer alıyor. Ofis ve dükkanların aylık kirası 2.000 liradan başlıyor. Ntepe 'deki en büyük dükkanı hipermarket devi Tesco Kipa 'ya verdik. Yine Marmaris Büfe projedeki yerini çoktan aldı. Aslında Ntepe 'nin ofis ve dükkanları merkezi bir noktada kendi işinin sahibi olmak ya da geleceğe yatırım yapmak isteyenlere hitap ediyor. Projede yer alan ticari alanları bu ay sahiplerine teslim edeceğiz. Ofis ve dükkanlar faaliyete geçtiğinde bölgede büyük bir hareketlilik oluşturacak' diye konuştu.

Merkezi konuma sahip

Esenkent ve Bahçeşehir arasındaki Bahçeşehir Bulvarı'nda yer alan Ntepe merkezi konumuyla dikkat çekiyor. Ntepe, Pazartürk 'e 100 metre, CarrefourSA Alışveriş Merkezi 'ne 300 metre, Migros 'a 500 metre ve bankaların bulunduğu caddeye 600 metre uzaklıkta yer alıyor. Projeye 100 metre mesafede bir okul, 300 metre uzaklıkta da bir hastane bulunuyor. Ulaşımın son derece kolay olduğu Ntepe, Atatürk Havalimanı 'na da 25 km. mesafede yer alıyor.

 


Geri Dön