26 / 04 / 2024

Nurettin Eroğlu: Skyland İstanbul için 800 milyon dolar yatırım yaptık!

Nurettin Eroğlu: Skyland İstanbul için 800 milyon dolar yatırım yaptık!

Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu İstanbul Seyrantepe'de yer alan Skyland İstanbul için 800 milyon TL yatırım yapıldığını dile getirdi. 



Eroğlu Holding tarafından İstanbul Seyrantepe’de hayata geçirilen Skyland İstanbul'da rezidans, ofis ve konsept alışveriş merkezi yer alıyor.

Hürriyet'te yer alan habere göre; şirket, Skyland İstanbul'un Avrupa'nın en prestijli  10 gökdeleni arasında yer aldığını söyleyerek gökdelenin akıllı teknoloji ile donatıldığını dile getirdi. 

800 milyon dolar yatırım ile projenin inşa edildiğini söyleyen  Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, şu açıklamalarda bulundu: 

“Skyland İstanbul gayrimenkul yatırımlarımız arasında bizim için son derece önemli bir yere sahip, hatta imza projemiz olarak görüyoruz. Her detayında kalite, lüks ve akıllı çözümler bulunuyor. Skyland İstanbul, keyfini çıkararak İstanbul’u yaşamak isteyenlerin rezidans tercihlerinde ilk sırada geliyor. Geniş teras ve balkonlara sahip rezidans dairelerimizin çoğunluğunun satışını tamamladık diyebilirim. Sınırlı sayıda çok özel dairemiz bulunuyor. Lüks, konfor ve tasarımı yaşam stili haline getirmiş sahiplerini bekliyor.”

Nurettin Eroğlu: Skyland İstanbul için 800 milyon dolar yatırım yaptık!

Ofislere yoğun ilgi

Türkiye'nin önemli şirketlerin yakın zaman içerisinde Skyland İstanbul'da yerini alacağını söyleyen Eroğlu, “7 metre tavan yüksekliğine sahip ofislerimiz ticari gayrimenkul piyasasında yoğun talep görüyor. Özellikle pandemi ile birlikte ofislerin ferahlığına verilen önem giderek arttı. Bu da Skyland İstanbul’a yönelik talebi artırdı. Ofislerimizde, tek katta 10 bin metrekareye varan geniş çalışma alanı seçenekleriyle, değişen kullanıcı ihtiyaçlarına uygun esnek kiralama imkânları sunuyoruz” şeklinde konuştu.

100 marka bir araya gelecek

Konsept alışveriş merkezi olarak hayata geçirilen Skyland HOM 100'den fazla markanın faaliyete geçeceğini, prestijli tasarım ve dekorasyon markasının bir araya geleceğini söyleyen Nurettin Eroğlu, “Tasarımı sanatla buluşturan Skyland HOM 40 bin metrekarelik bir alanda ev ve şehir yaşamının en güncel trendlerini bir araya getiriyor. Holdingimiz tarafından geliştirilen konsept mağaza INTERIA Interior Design Store’un ilk şubesini de Türkiye’nin en büyük tasarım ve dekorasyon merkezi Skyland HOM’da açtık” dedi.

Konumu oldukça önemli

Şirket tarafından yapılan açıklamada şu detaylar yer aldı: 

“Türkiye’nin deniz seviyesinden en yüksek rezidanslarına sahip olan proje; Sky Residence, SkyPremium Residence ve Sky Deluxe Residence ile her türlü konfor ve ihtiyaca yönelik seçenekler sunuyor. Skyland İstanbul özgün iç mimari ve akıllı ev teknolojilerine sahip geniş balkonlu ve orman manzaralı dairelerin yanı sıra restoran, fitness, ve wellness merkezi ile 3 bin 500 araçlık otoparkı da avantajları arasında sunuyor. TEM bağlantı yolu üzerindeki konumuyla şehrin her noktasına kolay ulaşım fırsatı sunan Skyland İstanbul, ferah iç mekânları ve geniş açık alanları ile şehrin kalbinde ama şehir karmaşasından uzak bir yaşam vaat ediyor.”

Skyland İstanbul'da ofis ve rezidanslar bir arada!

https://www.skylandistanbul.com/


Geri Dön