25 / 04 / 2024

Skyland İstanbul'da ofis ve rezidanslar bir arada!

Skyland İstanbul'da ofis ve rezidanslar bir arada!

Firma: Eroğlu Gayrimenkul

Proje: Skyland İstanbul

Hayata geçirdiği gayrimenkul projeleri ile adından söz ettiren Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, Skyland İstanbul Projesi hakkında değerlendirmede bulundu.



İlaç, tekstil ve gayrimenkul sektöründe önemli işlere imza atan  Eroğlu Holding, gayrimenkul projelerinde adından söz ettirmeye devam ediyor. Sabah'ta yer alan habere göre;  Skyland İstanbul  Projesi hakkında açıklamalarda bulunan Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu yeni yatırımlarını anlattı.

Skyland İstanbul da ofis ve rezidanslar bir arada!Eroğlu, gayrimenkul alanındaki yatırımları arasında bulunan imza projesi olarak nitelendirilen Skyland İstanbul'un Avrupa'nın en prestijli 10 gökdeleni arasında yer aldığını dile getirdi. Eroğlu, konuşmasının devamındaşınları söyledi:

"Rezidans, ofis ve alışveriş merkezi fonksiyonlarını bir arada sunan projeyi 800 milyon dolar yatırımla hayata geçirdik. Projede 100'ü aşkın prestijli markayı tek çatı altında buluşturan, Türkiye'nin en büyük tasarım ve dekorasyon merkezi Skyland HOM yer alıyor.

Skyland İstanbul’a özel temassız alışveriş hizmeti!

https://www.skylandistanbul.com/


projeye sor



Geri Dön