24 / 04 / 2024

Lapis Han'da ofis ve mağazalar kiraya veriliyor!

 Lapis Han'da ofis ve mağazalar kiraya veriliyor!

2013-2014'te "dünyanın, Avrupa'nın ve Türkiye'nin en iyi ofis geliştirme' projesi seçilen Lapis Han'da yeni bir kapı aralanıyor. Standartlar ötesi Lapis Han'da ofis ve mağaza kiralamalarıyla ilgili gelen talepler değerlendiriliyor...



2013-2014'te "dünyanın, Avrupa'nın ve Türkiye'nin en iyi ofis geliştirme' projesi seçilen Lapis Han'da yeni bir kapı aralanıyor. Standartlar ötesi Lapis Han'da ofis ve mağaza kiralamalarıyla ilgili gelen talepler değerlendiriliyor. 


Toplam 6 bin 897 metrekare arazi üzerinde 32 bin metrekare inşaat alanına sahip olan Lapis Han; 160 ofis ve 26 mağazadan meydana geliyor. Yaklaşık 3 bin metrekare sosyal donatı ve sosyalleşme alanı bulunan Lapis Han'da alanları 57 ila 2 bin metrekare olan ve istendiği takdirde birleştirilebilen lego ofisler bulunuyor. Kartal'da, E-5 aksının tam üzerinde, metronun çıkış noktasında yüksek görünürlük ve prestije sahip Lapis Han 'yaşayan bina' konseptiyle inşa ediliyor. 


Lapis Han'ın zemin katında cafe, restoran ve bin 100 metrekare avlu yer alıyor. En iyi teknolojilerle donatılan projede, her 57 metrekarelik alan için bir otopark veriliyor. İnşaatına Şubat 2013'te başlanan proje, Mart 2014'te son kullanıcılara teslim edilecek. 


Habertürk Gazetesi 


Geri Dön