28 / 03 / 2024

Lapis Han’da ofis kiralayanlar sosyal olanaklardan ücretsiz faydalanıyor!

Lapis Han’da ofis kiralayanlar sosyal olanaklardan ücretsiz faydalanıyor!

Firma: Gürallar Yapı

Proje: Lapis Han

Teslimlerin başladığı Lapis Han’da kiralamalar son hız devam ediyor. Projeye; medikal, bilişim, lojistik ve denizcilik sektörlerinden yoğun talep geliyor. Lapis Han’da ofis kiralayanlar sosyal olanaklardan ücretsiz faydalanıyor.



Satışların tamamlandığı Lapis Han’da kiralama rüzgarı esiyor. Teslimlerin başladığı projede ofis ve mağaza gibi ticari birimler için kiralama süreci devam ediyor. Özellikle medikal, bilişim, lojistik, denizcilik ve benzeri sektörlerden yoğun ilgi gören Lapis Han’da, ofis kiraları 1.700 TL’den, mağaza kiraları 2 bin TL’den başlıyor.


Sahip olduğu sosyal olanaklar nedeniyle dikkat çeken ve kiralama sürecini hızlandıran Lapis Han’da çocuk oyun odası- etüt odaları, kapalı yüzme havuzu, fitness center, sauna, buhar ve masaj odaları bulunuyor. Kiralama sürecine olumlu katkı sağlayan sosyal olanaklar, kiracılar tarafından ücretsiz kullanılabiliyor.


Resepsiyon hizmetleri, asistan hizmetleri, her katta toplantı odaları, her katta arşiv odaları, kargo takip hizmetleri, video konferans odası gibi ayrıcalıklara sahip olan Lapis Han’da; bitmiş ve full teslim olarak teslim edilen ofisler, gerek ulaşım kolaylığı gerekse sunduğu özellikler bakımından büyük ilgi görüyor. Metronun yanı başında yer alan Lapis Han, full konfor ayrıcalığı ile sahiplerine ayrıcalıklı bir çalışma ortamı sunuyor.


Ofis ve mağaza kiralamalarının devam ettiği Lapis Han’da teslimlerin başlamasıyla birlikte yaşanan hareketliliğe şahit olduklarını söyleyen  Gürallar Yapı  A.Ş. Genel Müdürü Evrim Karayel, “İlk projemiz olan Lapis Han’a gösterilen ilgi bizleri çok mutlu ediyor. Satışlarımızı tamamladık ve kiralama sürecini yönetmeye başladık. Lapis Han, yükseldiği konum itibariyle çevresinde bulunan hastane, adalet sarayı ve hava limanı sayesinde birçok işkolu için ideal bir lokasyonda. Bu bağlamda farklı sektörlerle kiralamayla ilgili görüşmelerimiz devam ediyor” diye konuştu. Lapis Han’daki mağazalar için de restoran, cafe, kuru temizleme, kuaför gibi sektörlerden yoğun talep aldıklarını belirten Evrim Karayel, “Ofis kullanıcıları ile kaliteli markaları buluşturmayı hedefliyoruz. Mağaza sayımız az olduğu için doğru firmalarla anlaşmaya varmak istiyoruz” dedi.



projeye sor



Geri Dön