24 / 04 / 2024

Skyland İstanbul’a özel temassız alışveriş hizmeti!

Skyland İstanbul’a özel temassız alışveriş hizmeti!

Türkiye’de ilk defa Skyland İstanbul’da başlatılan temassız alışveriş sistemi Speedy Market, konut sahiplerine hızlı ve hijyenik bir alışveriş tecrübesi yaşatıyor. 



Eroğlu Gayrimenkul’un akıllı bina teknolojileriyle ön plana çıkan öncü projesi Skyland İstanbul, sakinlerine konfor vadediyor ve güvenli bir hayat sunuyor. Türkiye’de ilk defa Skyland İstanbul’da başlatılan temassız alışveriş sistemi Speedy Market, konut sahiplerine hızlı ve hijyenik bir alışveriş tecrübesi yaşatıyor. 

Kusursuz mimarisi, merkezi konumu ve hizmet kalitesiyle dikkat çeken Skyland İstanbul, yaşam kalitesini yükselten yeni teknolojileri bünyesine katıyor. Concierge hizmetlerine mobil uygulamalar aracılığıyla kolayca erişen Skyland İstanbul sakinleri, resepsiyon, teknik servis, güvenlik, temizlik gibi rezidans yaşamının sağladığı tüm imkânlardan yararlanabiliyor. 

Skyland İstanbul’a özel temassız alışveriş hizmeti!

Her ayrıntısında kalite, lüks ve akıllı çözümlere yer verilen Skyland İstanbul projesinin ofis blokunda, akıllı yolcu yönlendirme sistemi, asansör kuyruklarını ve bekleme sürelerini minimum seviyeye düşürüyor. Binanın iklimlendirme sistemi ise farklı mekânlarda farklı ısı değerleri sunarak hem konfor hem tasarruf yaratıyor. Evlerdeki aydınlatma ve iklimlendirme sistemlerinin de kontrolü yine mobil uygulamalar aracılığıyla sağlanıyor.

Skyland İstanbul’a özel temassız alışveriş hizmeti!

Skyland İstanbul’a özel temassız alışveriş hizmeti: Speedy Market

Hijyen ihtiyacının her geçen gün çoğaldığı bu süreçte Speedy Market ile bu kez sakinlerine temassız alışveriş hizmeti sağlayan Skyland İstanbul, Türkiye’de bu sistemi kullanan ilk proje olma özelliğine sahip. Verilen sipariş sonrasında ürünleri teslim almak için otomat sistemine giden Speedy robotları, ürünleri otomattan alıp doğrudan adresine götürüyor. Binanın kat planlarına ve asansör sistemine entegre edilmiş şekilde çalışan Speedy’nin her adımı mobil uygulamalar aracılığıyla izlenebiliyor.

Web: https://www.skylandistanbul.com/

Skyland İstanbul'da 48 ay vade ile ev ve iş yeri sahibi olma fırsatı!


Geri Dön