25 / 04 / 2024

skyland istanbul projesi

skyland istanbul projesi

Türkiye’de ilk defa Skyland İstanbul’da başlatılan temassız alışveriş sistemi Speedy Market, konut sahiplerine hızlı ve hijyenik bir alışveriş tecrübesi yaşatıyor. 

Eroğlu Skyland İstanbul iletişim!

Eroğlu Skyland İstanbul iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor.  Metro istasyonunun hemen yanında yükselen projede 1+0'dan 4+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. 

Skyland İstanbul satış ofisi telefon!

Skyland İstanbul satış ofisi telefon numarası haberimizde yer alıyor. Hemen teslim imkanı sağlanan proje İstanbul’un merkezinde akılcı bir yatırım fırsatını değerlendirmek isteyenler için hayata geçirildi. 

Skyland İstanbul Eroğlu Rezidans güncel fiyatlar!

Kişiye özel ödeme seçeneklerinin sunulduğu Skyland İstanbul projesinde 1+0'dan 4+1'e kadar konut alternatiflerine yer veriliyor. Projedeki dairelerin güncel fiyatları 594 bin TL'den başlıyor...

Skyland İstanbul projesinin tercihi Ideal Standard oldu!

Dünyanın lider banyo markası Ideal Standard, Türkiye’nin en gözde yapılarında yer almaya devam ediyor.

Skyland İstanbul'dan cazip yatırım fırsatları!

Skyland İstanbul, dünyaca ünlü yapılara attığı imza ile adından söz ettiren mimari, şehircilik ve tasarım şirketi Broadway Malyan’ın tasarladığı rezidans, ofis ve konsept bir alışveriş merkezinden oluşuyor.

Skyland İstanbul Evleri ödeme seçenekleri!

Skyland İstanbul Evleri ödeme seçenekleri arasında sıfır faiz fırsatı veya 0,69 faiz avantajıyla taksitli ödeme imkanları sunuluyor...

Skyland İstanbul'dan benzersiz bir yaşam!

Skyland İstanbul, İstanbul’un benzersiz güzelliklerinden esinlenilerek tasarlanan karma bir proje. Her geçen gün büyüyen ve gelişen çevresiyle Skyland İstanbul projesi, konumu ve içerdiği fonksiyonlar sayesinde benzersiz bir yaşam kolaylığı sağlıyor.

Skyland İstanbul Residence daire fiyatları!

Skyland İstanbul Residence daire fiyatları 650 bin TL'den başlayarak değişiyor. İstanbul Seyrantepe'de yer alan Skyland İstanbul Residence projesinde peşinat ödemesi 2017 yılında yapılıyor...

Eroğlu'nun projeleri tamamlandığında 2.6 milyon metrekareye ulaşacak!

2015'i hedeflerinin üzerine çıkarak tamamladıklarını kaydeden Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, inşaattaki tüm projeler tamamlandığında toplamda 2.6 milyon metrekare büyüklüğe ulaşacaklarını belirtti.

Skyland İstanbul Teras Evler satılık!

Skyland İstanbul Teras Evler satılık daire fiyatları 474 bin TL'den başlıyor. Peşinatsız veya vade farksız ödeme seçeneği sunan projede teslimlerin 2016 yılı Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Skyland İstanbul Evleri adres bilgileri!

Toplam 46 bin metrekare arsa üzerinde yükselen projede daire tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Skyland İstanbul Evleri adres bilgileri kapsamında İstanbul Avrupa Yakası Seyrantepe'de yükseliyor.

Seyrantepe Skyland İstanbul teslimleri!

Daire tiplerinin 1+0 'dan 4+1'e kadar farklılık gösterdiği proje 46 bin metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Seyrantepe Skyland İstanbul teslimleri 2016 yılının Aralık ayında yapılması planlanıyor.

Skyland İstanbul satış fiyatları!

İstanbul Avrupa Yakası Seyrantepe 'de yükselen projede daire tipleri 1+0 'dan 4+1 'e kadar farklılık gösteriyor. Skyland İstanbul satış fiyatları 474 bin TL'den başlıyor.

Skyland İstanbul teslimleri ne zaman?

3 blok şeklinde yükselen projede daire tipleri 1+0'den 4+1'e kadar değişikşiklik gösteriyor. Projede toplam 930 adet daire yer alıyor. Peki Skyland İstanbul teslimleri ne zaman?

Kanal İstanbul projesi Avrupa medyasının gündeminde!

Kanal İstanbul projesi dış basının haberlerinde yer almayı sürdürüyor. Avrupa medyası neredeyse her gün Kanal istanbul projesini karalayan haberler yapıyor. 

Skyland İstanbul'da ofis ve rezidanslar bir arada!

Hayata geçirdiği gayrimenkul projeleri ile adından söz ettiren Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, Skyland İstanbul Projesi hakkında değerlendirmede bulundu.

Skyland İstanbul’dan rezidans sahibi olanlara 1 yıl kira garantisi!

Eroğlu Gayrimenkul, kamu bankalarınca başlatılan konut kampanyası kampanyasına, imza projesi Skyland İstanbul ile katılıyor. Kampanya kapsamında sıfır peşinat ve 180 aya kadar 0,64 faiz oranı ile ev sahibi olmayı kolaylaştıran kampanyadan faydalanabiliyor.

Skyland İstanbul'da farklı kiralama alternatifleri sunuluyor! 

Eroğlu Gayrimenkul'ün karma projesi olan Skyland İstanbul'da, istenilen büyüklükte dizayn edilebilir ofis seçeneği ve kiralama seçenekleri sunuluyor...

Skyland İstanbul’dan yeni yıla özel kampanya!

Eroğlu Gayrimenkul’ün yeni teknolojiler, kusursuz mimari ve konforu prestijle buluşturduğu projesi Skyland İstanbul’da yeni yıla özel kampanya sunuluyor.

Self istanbul projesi fiyatları!

Eylül 2019 tarihinde teslim edilecek olan Self istanbul projesi 609 daire ve 60 adet ticari birimden meydana geliyor.  İşte Self istanbul projesi fiyatları...

Skyland İstanbul Sky Residence tam fiyat listesi!

İstanbul Seyrantepe'de yükselen Skyland İstanbul projesinin suit rezidansı olan Sky Residence projesi satışa çıktı. Skyland İstanbul Sky Residence tam fiyat listesi 1 milyon 80 bin TL'den başlıyor.

Skyland İstanbul Sky Residence satışa çıktı!

Eroğlu Gayrimenkul, İstanbul’un merkezi Seyrantepe’deki karma projesi Skyland İstanbul’un son kulesi Sky Residence’ı bugün satışa sunuyor. Sky Residence, “0 peşinat” avantajı ile konut sahibi olmak isteyenlere 6 ay sonra kapılarını açıyor.

Motto İstanbul Projesi teslim bilgisi!

Motto istanbul projesi İstanbul Güneşli'de Celaloğlu İnşaat tarafından hayata geçirildi. Projede konut ve ticari alanlar yer alıyor...

Seyrantepe Skyland İstanbul Eroğlu güncel ev fiyatları!

Eroğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Skyland İstanbul projesi üç blok olarak yükseliyor. Projede satış fiyatları 594 bin TL'den başlıyor...

Sarıyer Skyland İstanbul ev fiyatları ne kadar?

46 bin metrekare alanda hayata geçirilen Skyland İstanbul Seyrantepe projesi 830 daire, 504 ofis, 300 odalı otel ve AVM alanında meydana geliyor. Peki Sarıyer Skyland İstanbul ev fiyatları ne kadar?

Skyland İstanbul Eroğlu fiyat tablosu!

Eroğlu Gayrimenkul imzasını taşıyan Skyland İstanbul projesi 830 daire, 504 ofis, 300 odalı otel ve AVM alanından meydana geliyor. Skyland İstanbul Eroğlu fiyat tablosu 594 bin TL'den başlıyor.

Eroğlu Skyland İstanbul konut fiyatları 2017!

Toplam 830 daire, 504 ofis, 300 odalı otel ve AVM alanından meydana gelen Skyland İstanbul projesi Seyrantepe'de TT Arena Stadı'na komşu konumda inşa ediliyor. İşte Eroğlu Skyland İstanbul konut fiyatları 2017...

skyland istanbul projesi Haberi

skyland istanbul projesi

Eroğlu Gayrimenkul’un akıllı bina teknolojileriyle ön plana çıkan öncü projesi Skyland İstanbul, sakinlerine konfor vadediyor ve güvenli bir hayat sunuyor. Türkiye’de ilk defa Skyland İstanbul’da başlatılan temassız alışveriş sistemi Speedy Market, konut sahiplerine hızlı ve hijyenik bir alışveriş tecrübesi yaşatıyor. 

Kusursuz mimarisi, merkezi konumu ve hizmet kalitesiyle dikkat çeken Skyland İstanbul, yaşam kalitesini yükselten yeni teknolojileri bünyesine katıyor. Concierge hizmetlerine mobil uygulamalar aracılığıyla kolayca erişen Skyland İstanbul sakinleri, resepsiyon, teknik servis, güvenlik, temizlik gibi rezidans yaşamının sağladığı tüm imkânlardan yararlanabiliyor. 

Her ayrıntısında kalite, lüks ve akıllı çözümlere yer verilen Skyland İstanbul projesinin ofis blokunda, akıllı yolcu yönlendirme sistemi, asansör kuyruklarını ve bekleme sürelerini minimum seviyeye düşürüyor. Binanın iklimlendirme sistemi ise farklı mekânlarda farklı ısı değerleri sunarak hem konfor hem...