16 / 04 / 2024

Nurol GYO, MIPIM'de Türkiye’yi Nurol Tower ile temsil edecek!

Nurol GYO, MIPIM'de Türkiye’yi Nurol Tower ile temsil edecek!

Nurol GYO, 12 – 15 Mart’ta gerçekleşecek MIPIM Fuarı’nda, Mecidiyeköy’de inşa edilen NUROL TOWER Projesi’ni tanıtacak




Geleceğin yaşam tarzını ve özellikle de metropol ihtiyaçlarını doğru okuyan ve projelerini ‘hayata yatırım’ anlayışıyla yürüten Nurol GYO, 12 – 15 Mart’ta gerçekleşecek MIPIM Fuarı’nda, Mecidiyeköy’de inşa edilen NUROL TOWER Projesi’ni tanıtacak. Fuar kapsamında düzenlenen panele konuşmacı olarak katılacak olan Nurol GYO Genel Müdürü Musa Aykaç, İstanbul ofis piyasası hakkında bilgi verecek.  


Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, dünyanın emlak pazarı olarak kabul gören MIPIM Fuarı’na katılıyor. 12 - 15 Mart tarihleri arasında Cannes’da gerçekleştirilecek olan ve  Türkiye’nin  bu yıl ‘Onur Ülke’ olarak yer alacağı MIPIM Fuarı’nda Nurol GYO, “EvOfisEv®” konseptiyle Türkiye’de bir ilki gerçekleştirdiği Nurol Tower Projesi’ni tanıtacak. Nitelikli bir iş merkezinin sunduğu ayrıcalıklarla, lüks bir residence’ın konforunu tek bir yapı içinde buluşturarak beklentilere yenilikçi çözümler getiren Nurol Tower standının pek çok yabancı yatırımcının ilgisini çekmesi bekleniyor. 


MIPIM Fuarı kapsamında 13 Mart’ta yapılacak Türkiye’de Gelişen Ofis Pazarı paneline konuşmacı olarak katılacak olan Nurol GYO Genel Müdürü Musa Aykaç, İstanbul’un Türkiye’deki ofis yatırımlarının merkezinde olması ekseninde piyasa değerlendirmesinde bulunacak. İstanbul’da A sınıfı ofis yatırımlarındaki artışın yanı sıra  Ankara  ve İzmir’de bu yöndeki yatırımlar ve deprem yönetmelikleri gözetilerek yapılan uygulamalar da panelde ele alınacak konular arasında yer alacak. 









Nurol Tower ile Mecidiyeköy’e Yeni Bir Konsept: “EvOfisEv®”

İstanbul’un en önemli ticari lokasyonları arasında yer alan Mecidiyeköy’de inşa edilen Nurol Tower, Türkiye’de ilk kez uygulanan “EvOfisEv®” konseptiyle dikkat çekiyor. Nurol Tower, 4 metre tavan yüksekliği, ihtiyaçlara yönelik tasarlanan birimlerin bulunduğu çarşısı, 133 metre yükseklikte İstanbul manzarasının izlenebileceği Sky Lounge’ı, ortak kullanıma açık geniş toplantı salonları, concierge hizmeti gibi özellikleriyle sahiplerine ayrıcalıklı bir yaşam sunuyor. Tüm bağlantı yollarının üzerinde yer alan ve önünde her gün 2 milyon kadar araç trafiğinin bulunduğu Nurol Tower,  yanı başındaki metro ve metrobüs ile İstanbul’un her yerine kolay ulaşım imkanı sağlıyor.  Mecidiyeköy’e yeni yapılacak olan Kabataş-Bağcılar metrosunun yakınında olan proje, Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na ve Florence Nightingale Hastanesi ise yürüme mesafesinde yer alıyor.


Nurol Tower, çevreye duyarlı yapısı ile de Amerikan Yeşil Binalar Konseyi (USGBC) tarafından verilen Yeşil Bina Sertifikası LEED Gold’a aday. Benzer binalara oranla yüzde 40 oranında enerji tasarrufu sağlamayı hedefleyen projenin inşaatında kullanılan tüm malzemeler, insan sağlığına zarar vermeyen cinsten seçiliyor. Su geri kazanım sistemleri ve tasarruflu armatürler ile su tüketiminde maksimum verimlilik sağlanması hedefleniyor. Projede yer alacak olan elektrikli araç sarj ünitesi ve bisiklet alanları çevre dostu ulaşımı teşvik ederken, bina içindeki hava kalitesini kontrol eden sistemler, yüksek standartlardaki ses yalıtımı ve açılabilir pencerelerle bina sakinlerine konforlu bir yaşam sunuluyor. Tüm üniteleri güney, güney-doğu ve güney-batı yönüne bakacak şekilde inşa edilen Nurol Tower’da bu sayede güneş enerjisinden maksimum şekilde yarar sağlanıyor. Nurol Tower’ın gerek ortak kullanım alanlarında gerekse bağımsız ünitelerinde uygulanan enerji tasarrufuna yönelik çalışmalar ve “harcadığın kadar öde” maliyet yönetim sistemi sayesinde aidat miktarlarında da avantaj sağlanıyor. Bunların yanı sıra, “yükseltilmiş döşeme” olarak adlandırılan uygulama ile, bina sakinlerine ihtiyaçlarına en uygun iç mimari düzenlemeyi özgürce yapabilme olanağı sunuluyor. Depreme karşı da son derece dayanıklı bir yapıda inşa edilen Nurol Tower’da, çelik ve beton sınıfı olarak yüksek katlı binalar için en uygun malzemeler kullanılıyor. Ayrıca, binanın inşa edildiği zeminin en sert zeminlerden biri olan kuvarts olması da depreme dayanıklılık yönünden projeye artı bir değer katıyor.



73 metrekare ile 193 metrekare arasında değişen 243 üniteden oluşan Nurol Tower’ın teslimatları Haziran 2014’de gerçekleşecek.



Geri Dön