27 / 04 / 2024

Nurol Park Basın Ekspres satılık!

Nurol Park Basın Ekspres satılık!

Firma: Nurol GYO

Proje: Nurol Park

Nurol Park Basın Ekspres satılık daire tipleri arasında 1+1'den 4+1'e kadar farklı seçenekler yer alıyor. Atatürk Havalimanı'na yakın konumda olan projede 50 ay vade farkı olmadan taksit yapılabiliyor.



Nurol Park Güneşli'de 544 rezidans daire, 84 loft daire, 836 towers daire ve ofisler bulunuyor. Projenin Şubat 2016 tarihinde teslim edilmesi planlanıyor. 


Nurol Park Basın Ekspres satılık konut tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak dizayn edildi. Proje  Nurol GYO  imzası ile hayata geçiriliyor. 


55 bin metrekare alanda yükselen  Nurol Park  Residence İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de inşa ediliyor. Proje 9 bloktan meydana geliyor. 


Bağcılar Nurol Park'ta spor tesisleri, güneşlenme terasları, sokak cafeleri ve kapalı yüzme havuzu, teraslar, alışveriş alanları, restoran, avlu, açık hava dinlenme alanları gibi ortak yaşam alanları mevcut. 


Nurol Park Basın Ekspres satılık ev fiyatları 440 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede vade farksız, KDV'siz ve peşinatsız 50 ay vade imkanı sunuluyor. 


20 soruda Güneşli Nurol Park projesi!


Nurol Park Residence ulaşım: Evren Mahallesi, Bahar Cad. No:43-J Basın Ekspres / İstanbul


Nurol Park satış ofisi

Telefon: 444 6496 

Web Adresi: http://www.nurolpark.com.tr/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön