20 / 04 / 2024

Nurol Park Güneşli Rezidans projesi!

Nurol Park Güneşli Rezidans projesi!

Firma: Nurol GYO

Proje: Nurol Park

Nurol GYO tarafından hayata geçirilen Nurol Park Güneşli Rezidans projesi 6 blok şeklinde yükseliyor. Projede toplam 1.418 daire bulunuyor. Projedeki daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon olarak tasarlandı.




Nurol Park Güneşli Rezidans İstanbul Avrupa Yakası' nda Güneşli'de yer aldı. Projenin teslim tarihi 2016 olarak belirlendi. Projedeki daireler 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. 


Nurol Park Güneşli Rezidans projesi kapalı yüzme havuzu, açık hava dinlenme tesisleri, sokak kafeleri, alışveriş alanları, avlu ve teraslar, güneşlenme tesisleri, spor tesisleri ve restorant gibi sosyal alanları içinde barındırıyor.


Nurol Park Güneşli Rezidans projesi Nurol GYO imzası taşıyor.  6 bloktan ve toplam 1.418 daireden oluşan projede daire satışları devam ediyor.


Nurol Park Güneşli Rezidans projesi 5 futbol sahası büyüklüğünde peyzaj alanıyla oluşuyor.Projede peşin ödemelerde yüzde 15 indirim olanağı sağlanıyor. 50 ay vade farksız taksit ya da  2 bin 500 TL'den başlayan taksitlerle ödeme seçeneği de bulunuyor.


Nurol Park Güneşli iletişim

Telefon: 444 6496

Web Adresi: http://www.nurolpark.com.tr/

Tülay ÇENESİZ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön