26 / 04 / 2024

Nurol Park Güneşli'de 2 bin 500 TL'den başlayan taksitler!

Nurol Park Güneşli'de 2 bin 500 TL'den başlayan taksitler!

Firma: Nurol GYO

Proje: Nurol Park

İstanbul Avrupa yakası Güneşli bölgesinde inşa edilen Nurol Park Güneşli projesinde aylık taksitler 2 bin 500 TL'den başlıyor. Projede kampanyaya göre 50 aya kadar sıfır faizle vadelendirme imkanı sağlanıyor...



Teslimlerin 2016 yılının Şubat ayı içerisinde gerçekleşmesi planlanan Nurolpark projesi, Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı imzasıyla inşa ediliyor. 


Nurolpark projesinin sosyal alanları arasında; açık hava dinlenme alanları, avlu ve teraslar, alışveriş alanları, restorant, sokak cafeleri, kapalı yüzme havuzu, spor tesisler ve güneşlenme terasları mevcut. 


Güneşli  Nurol Park  projesinde yer alan daireler; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandı. Proje 6 bloktan meydana geliyor. 


İstanbul Avrupa yakası Bağcılar Güneşli bölgesinde yaşama geçirilen Nurol Park Güneşli Evleri, 1.418 adet daireden oluşuyor. Proje, 55 bin metrekare inşaat alanına sahip. 


İçerisinde; konutlar, ofisler ve AVM alanları bulunan Nurolpark Rezidans'ta; açık hava dinlenme alanları, avlu ve teraslar, alışveriş alanları, restorant, sokak cafeleri, kapalı yüzme havuzu, spor tesisler ve güneşlenme terasları gibi sosyal alanlar sunuluyor. 


Tamamı peşin ödemelerde yüzde 15 indirim uygulanan Nurol Park Evleri'nde sıfır faizle 50 aya kadar taksitlendirme yapılıyor. Projede diğer kampanya kapsamında aylık taksitler 2 bin 500 TL'den başlıyor. 


Telefon: 444 6496 

Web Adresi: http://www.nurolpark.com.tr/

Merve AKDOĞAN/Emlakkulisi.com 


projeye sor



Geri Dön