25 / 04 / 2024

Nurol Tower lansmanı yapıldı! Metrekaresi 5 bin dolara!

 Nurol Tower lansmanı yapıldı! Metrekaresi 5 bin dolara!

Firma: Nurol GYO

Proje: Nurol Tower

Nurol Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Çağlayan'da hayata geçirilen Nurol Tower projesinin lansmanı bugün yapıldı... Projede satışlar 5 bin dolar ilâ 7 bin 500 dolar arasında değişkenlik gösteriyor...



Şehrin ortasında, “EvOfisEv” konseptiyle geliştirilen ve İstanbul’a yepyeni bir bakış açısı getiren Nurol Tower, yoğun iş temposunda çalışan ve işyerinde ev rahatlığını yaşamak isteyenlerin, ister ev, ister ofis isterlerse de ev-ofis olarak kullanabileceği bir proje olarak öne çıkıyor.   


Nurol Tower, Musa Aytaç röportajı için tıklayınız!


Nurol Tower, nitelikli bir iş merkezinin sunduğu ayrıcalıklarla, lüks bir residence’ın konforunu tek bir yapı içinde buluşturuyor.

Nitelikli ama küçük metrekarelerdeki birim ihtiyacından yola çıkarak hazırlanan, 73 ila 193 metrekare arasında değişen, 4 metre tavan yüksekliğine sahip 243 bağımsız bölümün bulunduğu Nurol Tower’da, malikler, ihtiyaçlarına ve kullanmak istediklerine göre dairelerini düzenleyebilecekler.


Sky Lounge’tan eşsiz İstanbul manzarası…

Nurol Tower’ın 133 metre yükseklikteki çatı katında bulunan Sky Lounge’u, bir tarafta şehrin tarihi ve kültürel yanını yansıtan eski İstanbul'u ve Marmara Denizini, diğer tarafta ise boğaz manzarasını, eşsiz bir İstanbul panoraması ile sunacak.     


 Nurol Tower lansmanı yapıldı! Metrekaresi 5 bin dolara!                  


Nurol Tower'ın gece farklı, gündüz farklı, 360o'lik bir İstanbul manzarasına sahip  Sky Lounge bölümünde, özel günler ve davetler ile kutlamalar da gerçekleştirilebilecek.


 Nurol Tower lansmanı yapıldı! Metrekaresi 5 bin dolara!


Tüm ihtiyaçlar, Nurol Tower Çarşı ile elinizin altında

Nurol Tower’da, farklı konseptlerin iç içe geçtiği konut ve ofislerin yanı sıra, bina sakinlerinin günlük ihtiyaçlarına yönelik toplam 6,196 metrekare büyüklüğünde iki katlı Butik Çarşı bulunuyor. 36 ticari birimden oluşan çarşıda, ev ve ofis sahipleriyle çalışanların günlük ihtiyaçlarını tek bir merkezden karşılamaya ve hayatı kolaylaştırmaya yönelik, restoran, cafe, pastane, market, eczane, çiçekçi, kuaför, kuru temizleme gibi pek çok hizmet ünitesi ile banka ATM’leri bulunacak.


 Nurol Tower lansmanı yapıldı! Metrekaresi 5 bin dolara!


Maksimum çevre, maksimum verimlilik, maksimum yeşil…

Maksimum yeşile büyük önem veren, her açıdan maksimum verimlilik ve çevreyi düşünen Nurol Tower, özgün tasarımı, farklı büyüklüklerdeki bağımsız birimleri ile şehrin kalbinde yükseliyor. 


 Nurol Tower lansmanı yapıldı! Metrekaresi 5 bin dolara!


LEED Gold adayı çevre dostu bir dünya yaratan Nurol Tower, LEED Gold sertifikasının tüm kriterlerine uyarak, benzer nitelikteki binalara göre, enerji tüketiminde yüzde 40 verimlilik sağlamayı amaçlıyor. Bununla birlikte, inşaatta kullanılan tüm malzemeler, insan sağlığına zarar vermeyen cinsten seçiliyor.

 Nurol Tower lansmanı yapıldı! Metrekaresi 5 bin dolara!

Tüm ihtiyaçlarınızı bina dışına çıkmadan zahmetsizce halledebileceksiniz

Nurol Tower’daki Concierge Hizmetleri, her şeyi düşünerek istek ve ihtiyaçlara tek bir telefonla çözüm üretiyor. Seyahat danışmanlığı hizmeti, günlük alışverişlerinizin teslimatı, özel davetlerinizin tüm organizasyonu, karşılama ve yönlendirme hizmetleri, kat hizmetleri, arka plan ofis hizmetleri, otopark hizmetleri, karşılama ve yönlendirme hizmetleri,  değerli evrak taşımacılığı - kurye hizmeti, IT hizmetleri, harcadığın kadar öde maliyet yönetim sistemi gibi tüm ihtiyaçlarınızı Concierge Hizmetleri’nden temin edebileceksiniz.


Lokasyonu ile de ayrıcalık sağlayacak

Yeni Adalet Sarayı’nın karşısında Çağlayan Meydanı’na komşu konumda yükselecek olan Nurol Tower, yol avantajıyla da ön plana çıkıyor.  E5 cepheli konumu, çevreyolu ve boğaz köprüsü bağlantılarına hemen ulaşılabilirliği, metro ve metrobüs durağına yakınlığı, ulaşımda önemli bir kolaylık sağlayacak. Büyükşehir Belediyesi tarafından  5 yılda tamamlanması hedeflenen Kabataş-Bağcılar metro hattının üzerinde bulunan Nurol Tower’dan Çağlayan durağına sadece 1 dakikada ulaşılabilecek.


Ortak kullanım alanlarında toplantı odası ve yemek salonu 

İş dünyasının rahat çalışmasına önem verilen Nurol Tower’da, ofislere hizmet verecek, ortak toplantı ve yemek salonları da bulunuyor. Toplantı odası olmayan ya da daha büyük bir alanda toplantı yapmak isteyenler, Nurol Tower’ın toplantı odalarından faydalanabilecekler. Ortak kullanım alanlarında bulunan yemek salonlarına rezervasyon yapılacağı gibi istenirse toplantı esnasında catering hizmeti de alınabilecek. 

 Nurol Tower lansmanı yapıldı! Metrekaresi 5 bin dolara!

Mimarisi ve işletmesi uzmanların elinde…

Yalın ama zenginleştirilmiş tasarımıyla ön plana çıkan Nurol Tower’ın mimarisi, Türkiye’nin önemli mimarlarından Turgut Toydemir/Piramit Mimarlık tarafından projelendirildi. 2014 yılı ilk çeyreğinde tamamlanması hedeflenen Nurol Tower’ın işletmesini ise Nurol GYO’nun işletme alanındaki ortağı olan, gayrimenkul yönetiminin  başarılı ismi Alman kökenli RGM firması üstlenecek.

 Nurol Tower lansmanı yapıldı! Metrekaresi 5 bin dolara!

Çağlayan Nurol Tower'da metrekare birim fiyatı 5 bin dolardan başlıyor ve 7 bin 500 dolara kadar yükseliyor.




Nurol Tower Satış Ofisi

444 6496 (444 NGYO)


www.nuroltower.com.tr



projeye sor



Geri Dön