29 / 03 / 2024

Nurus Ofis Mobilyaları Feza Proje ile Kayseri'de!

Nurus Ofis Mobilyaları Feza Proje ile Kayseri'de!

Avrupa'nın birçok bölgesinde faaliyet gösteren Nurus, Feza Proje ile Kayseri'deki ofislere çözümler üretiyor. Feza Dekorasyon Tasarım ve İç Mimarlık, Kayseri'deki ürün gamına Nurus Ofis Mobilyaları'nı da ekledi.



Feza Dekorasyon Tasarım ve İç Mimarlık, Kayseri'deki ürün gamına Nurus Ofis Mobilyaları'nı da ekledi. Firma sahibi Özkan Karabulut, Nurus'un Türkiye'deki dokuzuncu mağazasını Kayseri'de açtıklarını belirterek, ''Bin 200 metrekarelik alanda çalışmalarını yürüten teknik ekibimizle sanayici ve iş insanlarına kişiye özel çözümler sunuyoruz. Siparişe dayalı üretim yapan Nurus, üretimini yaklaşık 25 ila 30 günlük bir süre ile teslim ediyor" dedi.


Nurus'un Kayseri'deki müşteri taleplerine rahatlıkla cevap vereceğini söyleyen Özkan Karabulut, "2011'den beri müşterilerimize Nurus ofis mobilyaları markasıyla hizmet veriyoruz. Ar-Ge faaliyetleri ile müşterilerimize interaktif ve akıllı mobilyalar üretmek istiyoruz. Kayseri'de ofisleri, Nurus'un ürünleri ile donatıyoruz" diye konuştu. 


Öte yandan; bölme sistemleri, modüler ve duvar panelleri alanında da büyük bir paya sahip olan Trimline firmasıyla çalıştıkları bilgisini veren Özkan Karabulut, zemin çözümünde ise Unigen firmasıyla anlaşarak teşhirde tüm renk ve modellerle hizmet verdiklerinin altını çizdi. Bunun yanı sıra dekoratif çözümlerle yine Türkiye'de duvar kağıdı işini yapan Hanna Home firması ve taş fiber panelde Dc Panel firması ile kapsamlı hizmet vermeye başladıklarını dile getiren Karabulut, "Feza Proje'nin bünyesinde ayrıca, Unigen halı firması, Trimline Bölme Sistemleri, Anıl Zemin Karo Halı, Ottoman Stone Dc Panel ve Santa Clara Kunst Galeri gibi markaların ürünlerini de bulunduruyoruz" şeklinde konuştu. 


Nurus'un üretim kabiliyeti, teknolojik ve sürdürebilir makineleri ile Avrupa'nın modern tesisleri arasında yer aldığını belirten Özkan Karabulut, "Nurus CE normlarına uygun üretim yapan bir firma. İş güvenliğini, sürdürebilir enerji geri kazanımını sağlayan rejenerasyon sistemiyle çalışıyor. Nurus'un ofis mobilyaları uluslararası sertifikasına ve daha uzun ömre sahip" ifadesini kullandı. 


50 bin metrekare alan üzerinde 400 çalışanı ile üretim yapan Nurus'un İtalya'da yeni bir fabrikayı devreye almaya hazırlandığını açıklayan Özkan Karabulut, firmanın, Avrupa'da ise yeni gösteri alanları açmayı planladığını açıkladı. Ayrıca, Feza Proje ile Nurus'un ofis mobilyaları ile Kayseri'de büyük bir alışveriş merkezi olmayı ve projeli ürünler üretmeyi amaçladığını kaydeden Karabulut, Nurus'un ofis mobilyaları tasarımlarıyla sektörün önde gelen firmalarından biri olmayı hedeflediğini bildirdi.



Dünya


Geri Dön