29 / 03 / 2024

Nurus’tan küçük ofis sahiplerine, yeni iş kuranlara özel kampanya!

Nurus’tan küçük ofis sahiplerine, yeni iş kuranlara özel kampanya!

Nurus, yurt içi ve yurtdışında gerçekleştirdiği birçok büyük projenin yanı sıra, tekil ve küçük ofislere yönelik kapsamlı çözümleriyle de ön plana çıkıyor. Nurus’tan küçük ofis sahiplerine, yeni iş kuranlara özel kampanya.



Nitelikli tasarımları ile yurt içi ve yurt dışında yüzlerce projeye imza atan lider mobilya üreticilerinden Nurus, küçük ve tekil ofisler, yeni iş kuranlar ya da ofisinin dekorasyonunda değişikliğe gitmek isteyen tasarım meraklıları için yeni bir kampanya hazırladı. Kampanya kapsamında bir ofisin tüm temel ihtiyaçları düşünülerek üç özel paket hazırlayan Nurus, kalitesini ve güvencesini en özel fiyatlar, hızlı teslimat ve ücretsiz montaj imkanı ile müşterileriyle buluşturuyor.


Nurus, yurt içi ve yurtdışında gerçekleştirdiği birçok büyük projenin yanı sıra, tekil ve küçük ofislere yönelik kapsamlı çözümleriyle de ön plana çıkıyor. Hazırladığı paketleri ve tamamlayıcı ürünleri ile Nurus, yönetici alanından toplantı salonuna kadar bir ofisin ihtiyacı olacak her türlü çözümü bir arada sunuyor.


Ayrıcalıklı hizmet anlayışı ile Nurus, bu kampanya kapsamındaki ürünlerini hızlı teslimat ve ücretsiz montaj imkanı ile en kısa sürede müşterileri ile buluşturuyor.


Kampanyaya özel olarak hazırlanan paketler yönetici odası, çalışma sistemi ve toplantı odası olmak üzere üç farklı çözümden oluşuyor. Yönetici ofislerine yönelik olarak hazırlanan birinci pakette yeni standart Lunar masa, ön panel, depolama için Basic Box açık raflı dolap ve D Chair çalışma sandalyesi bir arada sunuluyor. Operasyonel sistemler düşünülerek hazırlanan ikinci paket, yeni standart Lunar ikili masa, ara pano ve iki adet Cube komodinden oluşuyor. Toplantı salonlarının unutulmadığı üçüncü pakette ise dört adet Eon sandalye Lunar masa etrafına yerleşiyor. 


Küçük ofisler, evdeki çalışma ortamları ve yepyeni bir başlangıç yapmak isteyenler için hazırlanan bu özel paketlere ek olarak dekorasyonunu farklı ürünlerle tamamlamak isteyenlere de ürün öneriliyor. Luna tekli oturma koltuğu ve Tau sehpa, Luna ikili koltuk, Basic Box dolap çeşitleri ve D Chair sandalye en özel fiyatlarla Nurus mağazalarında.


Zengin ürün ailesi ve özgün ürünleri ile Nurus, küçük alanlardan dev toplantı salonlarına, yaşam alanlarını bütünsel olarak değerlendirmenize imkan sağlıyor.


31 Aralık’a kadar devam edecek olan kampanyanın detaylarını öğrenmek ve özel paketleri yakından incelemek, size en yakın mağazayı öğrenmek için www.nurus.com adresini ziyaret edebilirsiniz.



Geri Dön