24 / 04 / 2024

Nuvo Dragos kampanyalı ödeme planı!

Nuvo Dragos kampanyalı ödeme planı!

Firma: Özderici GYO

Proje: Nuvo Dragos

İlk etabın tamamlandığı ve yaşamın başladığı Nuvo Dragos projesi İstanbul Maltepe'de inşa edildi. Nuvo Dragos kampanyalı ödeme planı kapsamında 60 aya kadar sıfır faiz imkanı sunuluyor...



Nuvo Dragos projesi İstanbul Anadolu Yakası'nda Maltepe'de yükseliyor. Toplam 484 daire ve 8 ticari üniteden meydana gelen Nuvo Dragos projesi Özderici GYO imzası taşıyor.

Nuvo Dragos'ta 1+1, 2+1, 3+1 ve dubleks daire alternatifleri sunuluyor. Proje 52 bin metrekarelik alanda Eski Singer fabrikasının yerinde inşa edildi.  

Proje lokasyon olarak E3, TEM, sahil ve minibüs yolu ulaşım alternatiflerine ve Carrefour Maltepe Park AVM'ye oldukça yakın bir mesafede yer alıyor. 
 
Nuvo Dragos Maltepe'de geniş bahçeler, açık ve kapalı 2 adet yüzme havuzu, çocuk havuzu, tenis kortu, basketbol, voleybol sahaları, fitness salonu, Türk hamamı, sauna, seyir terasları, koşu ve yürüyüş alanları, çocuk oyun alanları, güneşlenme terasları ve köpek gezdirme alanları mevcut.
 
Nuvo Dragos kampanyalı ödeme planı!
Nuvo Dragos Evleri fiyatları 2017 498 bin TL'den başlıyor. Nuvo Dragos kampanyalı ödeme planı kapsamında peşin ödemelerde yüzde 15 indirim yapılırken, yüzde 20 peşinat sonrasında kalan yüzde 80 liste fiyatın üzerinden 60 aya 0 faiz, 120 ay için ise 0.45 faizle ödenebiliyor. 
 
Nuvo Dragos Evleri iletişim! 
Tel : 0216 370 89 89
Web : http://www.nuvodragos.com
Gizem Yılmaz/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön