18 / 04 / 2024

Nuvo Dragos'ta kolay yaşam, kolay ulaşım, kolay kazanç!

Nuvo Dragos'ta kolay yaşam, kolay ulaşım, kolay kazanç!

Firma: Özderici GYO

Proje: Nuvo Dragos

Özderici GYO’nun Maltepe Dragos’ta yapımını tamamladığı Nuvo Dragos'ta  avantajlı konumuyla kolay yaşam, kolay ulaşım, kolay eğitim, kolay sağlık, kısacası yeni bir hayat sunuyor..



Konutu değerli kılan en önemli özelliklerin başında konumu geliyor. Ulaşım avantajları, kamu ve eğitim kurumlarına, hastane ve alışveriş merkezlerine yakınlık, yaşamı kolaylaştırıyor, keyifli ve konforlu hale getiriyor.

 

Özderici GYO’nun Maltepe Dragos’ta yapımını tamamladığı, hemen teslim dairelerin yer aldığı Nuvo Dragos, avantajlı konumuyla kolay yaşam, kolay ulaşım, kolay eğitim, kolay sağlık, kısacası yeni bir hayat sunuyor.
Maltepe Dragos’un E-5 ve sahil arasında kalan bölümünde yer alan Nuvo Dragos, deniz, hava, kara ve raylı sistemlerle entegre bir ulaşım ağına sahip. Ana ulaşım arterlerine yürüme mesafesindeki Nuvo Dragos, E-5, TEM, sahil yolu ve minibüs yolu, metro gibi alternatif ulaşım imkanlarıyla da dikkat çekiyor. Nuvo Dragos,  Marmaray  ile entegre Kadıköy Pendik Metro’suna yaklaşık 500 metre uzaklıkta bulunuyor. Nuvo Dragos’tan İstanbul’u hava ulaşımında Anadolu’ya ve dünyaya bağlayan Sabiha Gökçen Havalimanı’na ulaşmak da çok kolay.

 

Nuvo Dragos ta kolay yaşam, kolay ulaşım, kolay kazanç!

 

Bölgedeki önemli kamu kurumlarının yanı başında konumlanan Nuvo Dragos’tan Kartal Koşuyolu Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Maltepe Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi, Maltepe Devlet Hastanesi, Marmara Üniversitesi Diş Hastanesi gibi sağlık kurumlarına dakikalar içinde ulaşmak mümkün. Eğitim kurumlarına da yakın konumdaki Nuvo Dragos’un çevresinde yer alan üniversiteler arasında Marmara Üniversitesi, Yeditepe Üniversitesi, Maltepe Üniversitesi bulunuyor.

 

Nuvo Dragos ta kolay yaşam, kolay ulaşım, kolay kazanç!

 

Sosyal yaşam alanları ve alışveriş merkezleriyle çevrelenmiş olan Nuvo Dragos’un hemen yanı başında, Maltepe Park AVM, yürüme mesafesinde İKEA ile yapımı kısa sürede tamamlanacak olan Piazza AVM ve birkaç kilometre uzaklıkta Hilltown AVM bulunuyor. 

 

Maltepe sahilde oluşturulan Orhangazi Parkı ile pekiştirilmiş sahil yaşamına da birkaç dakika uzaklıkta yer alan  Nuvo Dragos  sakinleri, bisikletten, plaj voleyboluna, basketboldan tenise kadar bir çok sportif aktiviteyi doğal ortamda yapabilme imkanı buluyor.

 

Nuvo Dragos ta kolay yaşam, kolay ulaşım, kolay kazanç!

 

Konum avantajlarıyla öne çıkan Nuvo Dragos’un diğer önemli bir özelliği de bitmiş bir proje olması. Bu özelliği sayesinde Nuvo Dragos’tan ev sahibi olanlar evlerinde yaşarken ödemelerini yapabilecekleri gibi, yüksek kira getirisiyle de kazançlı bir yatırıma imza atmış olacaklar.

 

 


Ayrıntılı Bilgi için: 
www.nuvodragos.com
(0216) 370 89 89

 


projeye sor



Geri Dön