20 / 04 / 2024

ODE Yalıtım, Clima 2010 Kongresi'ne sponsor oldu!

ODE Yalıtım, Clima 2010 Kongresi'ne sponsor oldu!

ODE Yalıtım, dünyanın önde gelen uzmanlarının konuşmacı olarak katıldığı Clima 2010 Dünya Klima Kongresi'ne sponsor olarak destek verdi



Dünyadaki gelişmelerin takipçisi olan ODE Yalıtım Türkiye'de ilk kez düzenlenen ve dünyanın  önde gelen uzmanlarının konuşmacı olarak katıldığı Clima 2010 Dünya Klima Kongresi' ne altın sponsor olarak destek verdi. Böylece ODE Yalıtım, sürdürülebilir enerji, enerji kaynakları ve bu kaynakların tasarruflu kullanımı, yaşanabilir bir gelecek için daha iyi bir dünya konularında duyarlı olduğunu bir kez daha kanıtladı.

Clima 2010 Dünya Klima Kongresi, 9-12 Mayıs 2010 tarihleri arasında, Budapeşte, Varşova, Kopenhag, Sarajevo, Londra, Brüksel, Napoli, Lozan ve Helsinki'den sonra TTMD'nin (Türk Tesisat Mühendisleri Derneği) ev sahipliğinde ilk kez Antalya'da düzenlendi.

"Binalarda Sürdürülebilir Enerji Kullanımı" temalı kongrede tüm dünyadan akademisyenler, bilim adamları, mekanik tasarımcılar, danışmanlar, müteahhitler, yatırımcılar, imalatçılar ve bina işletmecileri bir araya geldi.

Clima 2010 Dünya Klima Kongresi'ne destek vermekten mutluluk duyduklarını ifade eden Ode Yalıtım Genel Müdürü Bülent Çolak, "Ode Yalıtım olarak ilk kez Türkiye'nin ev sahipliğini yaptığı bu kongreye sponsor olma nedenimiz; kongrenin hedeflerinin ODE'nin gündemde tutmak istediği konularla örtüşmesidir. Binalarda enerji tasarrufu, enerji geri kazanımı ve enerji verimliliğini hayata geçirmeye yönelik sağlanabilecek katkılar gibi konularda yapılan çalışmalara elimizden geldiğince destek vermeye çalışıyoruz. Bilimsel veriler ve teknik çözümler konusunda karşılıklı bilgi alışverişinin yaşanacağı, üniversite öğrencilerinin de katılımının sağlanacağı bu organizasyona destek vererek üzerimize düşen görevi yerine getirdiğimize inanıyoruz." dedi.


Geri Dön