29 / 03 / 2024

Odeabank, Rönesans Gayrimenkul'e finansman sağlıyor!

Odeabank, Rönesans Gayrimenkul'e finansman sağlıyor!

Odeabank, Rönesans Gayrimenkul'un İstanbul Küçükyalı'da yaklaşık 200 milyon avroluk yatırımla hayata geçireceği alışveriş merkezi - otel karma projesinin 145 milyon avroluk kısmını finanse edecek.



Odeabank, Rönesans Gayrimenkul'un İstanbul Küçükyalı'da yaklaşık 200 milyon avroluk yatırımla hayata geçireceği alışveriş merkezi - otel karma projesinin 145 milyon avroluk kısmını finanse edecek. Odeabank'tan yapılan açıklamaya göre, banka 2 yıl içinde elde ettiği istikrarlı büyümesini dev projelere finansman sağlayarak sürdürüyor. 


Rönesans Holding iştiraklerinden Rönesans Gayrimenkul Yatırım AŞ ile protokol imzalayan Odeabank, toplam yatınm bedeli yaklaşık 200 milyon avroluk alışveriş merkezi otel projesinin 145 milyon avrosunu finanse edecek. İmza töreniriide konuşan Odeabank Genel Müdürü Hüseyin Özkaya, Odeabank'ın, D.. kuruluşundan bu yaKonesans na geçen ^ sene jÇin. 

Gavrimenkul de özel bankalar araYatırım AŞ ile fmda ,uat bü>;ük, lugunde 8ıncı, aktif protokol büyüklükte 10'uncu imzalayan sıraya yükseldiğini beOHeahank lirterek> $unlan kayuaeaDanK, detti: »Kurumsal müş. 

toplam yatınm terilerimizin her türlü bedeli yaklaşık finansal ihtiyaçları . . için onların yanında 20U milyon 0ımaya devam edeavroluk alışveriş ceğiz. Türkiye ekonomerkezi - otel mis™n 0İ.^«U guçlu dinamikleri , projesinin 145 doğnı okumaya calımilyon avrosunu San Odeabank'ın, ekofinanse edecek. n,ominin '°krotifi olan inşaat sektörüne finansman desteği sağlaması hem genel ekonomi hem de bankacılık sektörünün gelişmesi için önemlidir. Proje finansmanı alanında inandığımız projelere desteğimiz artarak devam edecek." Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı İpek Ilıcak Kayaalp ise projenin E-5 yolu üzerinde, Kadıköy-Kaıtal metro istasyonuna oldukça yakın bir konumda olduğunu belirterek, AVM'deki restoranlarla otelin adalar ve deniz manzarasına sahip olacağını söyledi. 


Hürses


Geri Dön