28 / 03 / 2024

Ödemiş il olmak istiyor!

Ödemiş il olmak istiyor!

Ödemişliler, 1 yıldır görevde olan Belediye Başkanı Mahmut Badem'den memnun olduklarını söyledi. Ödemiş'in artık il olmasını isteyen vatandaşlar, Başkan Badem'den kente üniversite kurulması için girişimlerde bulunmasını da istedi




Ödemişliler, 1 yıldır görevde olan Belediye Başkanı Mahmut Badem'den memnun olduklarını söyledi. Ödemiş'in artık il olmasını isteyen vatandaşlar, Başkan Badem'den kente üniversite kurulması için girişimlerde bulunmasını da istedi


Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem'in 1 yıllık performansından memnun olduğunu söyleyen vatandaşlar, Kiraz, Beydağ, Bayındır ve Tire sınırlarını içine alarak Ödemiş'in il olmasını istedi. Ödemiş'in gelişmesi için kentte üniversite kurulması için Başkan Badem'in gerekli girişimlerde bulunmasını bekleyen ilçe halkı organize sanayi bölgesinin canlanması için de çalışma yapılmasını istedi. Ayrıca ilçede trafik sorunu yaşandığını ve otopark için Büyükşehir Belediyesi ve Ödemiş Belediyesi işbirliğiyle ortak bir çözüm üretilmesini isteyen vatandaşların bir diğer beklentisi ise doğalgaz oldu. İlçenin ana arteri olan Fatih ve Mithatpaşa Caddelerinde kaldırımların 30 yıldır aynı olduğunu ve son asfaltlamayla yol seviyesine geldiğini belirten vatandaşlar, ana caddelerdeki kaldırımların yenilenmesini istedi.



İLÇE SAKİNLERİ 365 GÜNÜ DEĞERLENDİRDİ

Fatma Oskay (Ev hanımı): Ödemiş'in il olması konusunda Başkanımız Mahmut Badem'in girişimleriyle sonuç alınabileceğine inanıyorum. Bugüne dek bölgemizin ihtiyaçları konusunda ısrarlı girişimlerle sonuç alan Başkanımızdan Ödemiş'i rahatlatacak il olma konusunda yoğun çalışmalar bekliyorum. Başkanımızın girişimleriyle ilçemize Ankara'nın gücünün yansıdığını düşünüyorum.

Rasim Kaya (Öğrenci): Ödemiş'te belediyenin temel hizmetlerinde bir eksiklik yok. Ancak Ödemiş'e yatırım gelmesi, OSB'nin canlanması için çalışma gerekiyor. Başkan'ın bu konuda çalışmaları var ama bir an evvel istihdamı artıran adımların atılması lazım. Ödemiş Belediyespor'un da daha çok gencin spor yapması için desteklenmesini, tesislerin yenilenmesini istiyoruz. Ayrıca otoparklar konusunda da çözüm şart. Park sorunu trafiği olumsuz etkiliyor.

Bayram Adıyaman (Öğrenci): Başkan Mahmut Badem'in Ödemiş'e yatırım getirilmesi için önemli girişimleri var,  Ankara  seyahatlerinin karşılığı yavaş yavaş geliyor. Ödemiş'in en büyük ihtiyaçlarından biri üniversite. Üniversite konusunun da yakından takipçi olmasını istiyoruz. Ödemiş'in ekonomisi ve sosyal hayatı üniversite ile canlanabilir. Ödemiş'in göç vermemesi için üniversite ve sanayi hayati önemli.

Halil Balcıoğlu (Esnaf): Başkanımızın bir yıllık performansı memnuniyet verici. Özellikle halkla diyalogunun güçlü olması, eksik ve sıkıntıları birinci ağızdan aktarabilmemiz çok iyi. Esnaf olarak başkanımızın desteğini bir yıldır yanımızda gördük, eksikliğini hissetmedik. Halkla ilişkileri iyi, yatırım gelmesi için de çalışmaları son derece yerinde.

Ali Öztürk (Emekli): Başkanımız büyük borçlara ve belediyenin düşen gelirlerine rağmen iyi çalıştı. Altyapı ve temizlik hizmetlerinden memnunuz. Şikayet ve isteklerimizle ilgili belediyemiz kısa sürede yanıt veriyor. Borçlar azaldıkça belediye daha çok çalışacaktır.

Faruk Marangoz (Berber): Başkanımızdan memnunuz. Esnafla yakınlık içinde olması çok önemli. Motodrag pistinin yapılması için kendisinden çalışma bekliyoruz. Ödemiş adını motodrag ile duyurabilir. Bu nedenle motodrag pisti yapılmalı ve Ödemiş yarışların merkezi haline getirilmeli.

Mutlay Kara (Engelli): Ödemiş'te engellilerin günlük yaşama daha kolay adapte olmaları için başlatılan çalışmalar sürdürülmeli. Özellikle kaldırımlardaki engelli rampaları konusunda belediye zabıta ekiplerinden çalışma bekliyoruz. Bu rampaların önüne araç koyanlara karşı kurumlarımız yaptırımda bulunmalı. Cumartesi Pazarı'nda da engelliler sıkıntı yaşıyor. Bu konuda çalışma bekliyoruz.

Ahmet Tahir Günaltay (Esnaf): Temizlikten memnunuz. Fakat çukurlar konusunda çalışma bekliyoruz. Yolların elden geçirilmesi gerekiyor. İlçe merkezinde yoğun bir asfaltlama gerekiyor. İlçenin ana arteri olan Fatih, Mithatpaşa Caddelerinde de kaldırımlar 30 yıldır aynı, son asfaltlamayla yol seviyesine geldi. Ana caddelerdeki kaldırımların yenilenmesini istiyoruz. Otopark için Büyükşehir ve Ödemiş Belediyesi ortak bir çözüm bulmalı.

Kamil Zungur (Taksici): Belediyenin en memnun olduğumuz çalışması temizlik işlerinin çalışmaları. Çöpler düzenli toplanıyor, yollar düzenli süpürülüyor. Bunun dışında belediyenin hizmet alanı genişlemesine karşın çalışmalar iyi gidiyor. Belediyenin yatırımlara öncü olmasını bekliyoruz. Organize Sanayi, üniversite gibi konularda verilen sözler gerçekleşirse Ödemiş koşmaya başlar. Hareketlilik esnafa da yansır

Hüseyin Abacı (Emekli): Başkanımızın çalışmaları, Ankara temasları memnuniyet verici. Temizlik işleri ve diğer altyapı hizmetleri konusunda bir eksiğimiz yok. Başkanın halkla ilişkileri güçlü. Bu şekilde devam etmesini istiyoruz.

Songül Tekeş (Ev hanımı): Çöpler zamanında toplanıyor. Park bahçe işleri iyi çalışıyor. Ödemiş'in parkları cıvıl cıvıl ve temiz. Bu temel hizmetlerin yanında Ödemiş Belediyesi vatandaşın en mutlu ve en acı gününde de tüm çalışmalarını eksiksiz yerine getiriyor. Memnunuz.

Perihan Ünal (Ev hanımı): Özellikle temizlik işleri daha düzenli hale geldi. Biz temel hizmetlerin yanı sıra ilçemizin en önemli ihtiyacı doğalgaz konusunda Başkanın girişimlerini ilgi ile takip ediyoruz. Bir yılda sevindirici gelişmeler oldu. Ödemiş'in en acil ihtiyacı doğalgaz.

Tülay Egen (Ev hanımı): Başkanımızın döneminde cami ve okul temizliği için oluşturulan özel araç bizi sevindirdi. İlçemizin turizm merkezi Birgi'ye de ayrı bir önem veriyor. Sosyal faaliyetler konusunda aktif çalışıyor. Başkandan memnunuz.

Birgül Irmak (Ev hanımı): Başkanımızın Ankara temasları ilçemiz adına sevindirici. Başkanımızın girişimleriyle çağrı merkezi kurulacak, gençler bu merkezde çalışacak. Ödemiş-İzmir arası tren hattının yenilenmesi için ilk döneminde yoğun mesai yapan Başkanımızdan bu kez sefer sayısının artırılması konusunda takipçi olmasını istiyoruz. Trenlerde büyük yoğunluk yaşanıyor.




Yeni Asır


Geri Dön