26 / 04 / 2024

Ödemiş Saraçoğlu Konutları 3 Eylül'de tamamlanacak!

Ödemiş Saraçoğlu Konutları 3 Eylül'de tamamlanacak!

Ödemiş'in kentsel dönüşüm projesi Saraçoğlu Konutları'nda 20 yeni konut satışının yapıldığını belirten Belediye Başkanı Mahmut Badem, inşaatı devam eden iki blokta çalışmaların ilçenin kurtuluş yıldönümü olan 3 Eylül tarihinde tamamlanacağını söyledi.



17 kişilik ekip Konutlardan 20'sinin satışının yapıldığını, 4 konutun kat karşılığı verildiği, 12 konutun da ahcı beklediğini ifade eden Başkan Badem, meclis üyeleri ve daire müdürleriyle birlikte inşaat alanında incelemelerde bulundu. İnşaatta çalışmaların 17 kişilik ekiple sürdüğünü kaydeden Badem, "Sıva çalışmaları için iskele kuruluyor, içeride alçı çalışmaları devam ediyor. Önümüzdeki günlerde doğramaları gelecek. 89 metrekareliklerden 9 tane, 99 metrekareliklerden 3 tane daire alıcı bekliyor. 



Fiyat aralıkları da 68 bin 500 lira ile 77 bin 400 lira arasında. Gelecek haftadan itibaren ekip sayısı artacak. Eylül ayıyla birlikte teslim yapmayı hedefliyoruz" dedi. 



Anahtar teslim 

Başkan Badem, daha önce yapımı tamamlanan ve anahtarı teslim edilen konutlarla ilgili tapu soranlarının da çözüldüğünü belirtti. Müteahhit tırmanın sahibi Erkan Okutan da yapımı devam eden iki binayı ilçenin kurtuluş günü olan 3 Eylül'de teslim etmeyi hedeflediklerini söyledi.



Yeni Asır 



Geri Dön