26 / 04 / 2024

Ödemiş Saraçoğlu Konutları 3 Eylül'de teslim edilecek!

Ödemiş Saraçoğlu Konutları 3 Eylül'de teslim edilecek!

Ödemiş Belediyesi tarafından dar gelirli vatandaşların konut sahibi olmaları amacıyla kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında yapılan Saraçoğlu Konutlarının ilk etabının üçüncü kısmında yer alan 40 daire Eylül ayında teslim ediliyor.



Ödemiş'in kentsel dönüşüm projesi Saraçoğlu Konutları'nda 20 yeni konut satışının yapıldığını belirten Belediye Başkanı Mahmut Badem, inşaatı devam eden iki blokta çalışmaların ilçenin kurtuluş yıldönümü olan 3 Eylül tarihinde tamamlanacağını söyledi.


Konutlardan 20'sinin satışının yapıldığını, 4 konutun kat karşılığı verildiği, 12 konutun da alıcı beklediğini ifade eden Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, meclis üyeleri ve daire müdürleriyle birlikte inşaat alanında incelemelerde bulundu. İnşaatta çalışmaların 17 kişilik ekiple sürdüğünü kaydeden Başkan Badem, "Sıva çalışmaları için iskele kuruluyor, içeride alçı çalışmaları devam ediyor. Önümüzdeki günlerde doğramaları gelecek. 89 metrekareliklerden 9 tane, 99 metrekareliklerden 3 tane daire alıcı bekliyor. Fiyat aralıkları da 68 bin 500 lira ile 77 bin 400 lira arasında. Gelecek haftadan itibaren ekip sayısı artacak. Eylül ayıyla birlikte teslim yapmayı hedefliyoruz" dedi. Badem, daha önce yapımı tamamlanan ve anahtarı teslim edilen konutlarla ilgili tapu sorunlarının da çözüldüğünü belirtti. Müteahhit firmanın sahibi Erkan Okutan da yapımı devam eden iki binayı ilçenin kurtuluş günü olan 3 Eylül'de teslim etmeyi hedeflediklerini söyledi.


Başkan Badem'e sokak fırınında öğle yemeği


Ödemiş Belediyesi'nin geleneksel uygulamaların devam ettirilmesi amacıyla mahalle fırını yaptığı Dolaylar'da ev kadınlarının davetine katılan Belediye Başkanı Mahmut Badem ve eşi Nevin Badem, öğle yemeğini odun ateşinde pişen pideyle yedi. Fırın etrafında toplanan kadınlarla tek tek sohbet eden Nevin Badem, "Kadınlar becerikli. Bugün bizlere birbirinden güzel ikramlarda bulundular. Çok teşekkür ediyoruz" dedi. Kırsal mahallerde yaşayan vatandaşların taleplerini karşılayabilmekten dolayı mutlu olduğunu kaydeden Başkan Mahmut Badem de, "Gücümüz yettiğince ve imkanlarımız doğrultusunda Ödemiş'in her köşesinde yaşayan vatandaşlara hizmet götürmeye devam edeceğiz" diye konuştu. Ödemiş Belediyesi'nin Bülbüller, Birgi, Köseler, Gerçekli, Veliler, Türkönü, Bozcayaka ve Dolaylar mahallelerinde fırın yapımını tamamladığı, Büyükavulcuk, Mursallı ve Yolüstü mahallelerinde ise çalışmaların sürdüğü bildirildi.


Yeni Asır


Geri Dön