20 / 04 / 2024

Ödemiş'in su sorunu çözüldü!

Ödemiş'in su sorunu çözüldü!

İlçe sınırları içinde yaşayan her vatandaşın belediye hizmetlerinden eşit olarak yararlanması amacıyla çalışmalarını sürdüren Ödemiş Belediyesi, tarım yapılan bölgelerde sulama suyu şebeke hattı yapmak için harekete geçti.




Ödemiş Belediyesi'nin kırsal alandaki mahallelerde sulama suyu hattı şebekesi çalışmaları hızla devam ederken, Kızılca Mahallesi'nde yaşayan vatandaşlar da sulama suyuna kavuşmanın mutluluğunu yaşadı. İlçe sınırları içinde yaşayan her vatandaşın belediye hizmetlerinden eşit olarak yararlanması amacıyla çalışmalarını sürdüren Ödemiş Belediyesi, tarım yapılan bölgelerde sulama suyu şebeke hattı yapmak için harekete geçti.


Bin 300 metre hat döşendi

Geçtiğimiz hafta Hamam Mahallesi Çukur mevkiindeki çalışmaları tamamlayan ekipler, bu hafta Kızılca Mahallesi'ndeki şebeke çalışmasının ilk etabını tamamladı. Bir haftalık çalışma sonucunda bin 300 metre sulama hattı döşendi. İlk etabın tamamlanmasıyla 900 dekar arazinin sulama suyundan faydalanması sağlandı. Muhtarlık İşleri Müdürlüğü ekiplerince yürütülen çalışmalar kapsamında Demirdere, Cevizalan ve Küçükören mahallelerindeki çalışmaların ise hızla devam ettiği öğrenildi. 


Yüzme havuzu Haziran'da açılıyor

Ödemiş'te 125. Yıl Kültürpark içinde bulunan yüzme havuzu 1 Haziran Pazartesi gününden itibaren açılacak. Yetişkinler ve çocuklar için olmak üzere iki ayrı havuzun bulunduğu kompleks, yaz ayları boyunca her gün 10.00 ile 17.30 saatleri arasında hizmet verecek. Her yıl olduğu gibi havuz Salı ve Cuma günleri bayanlara, Pazar günü ise ailelere özel olacak.



Yeni Asır


Geri Dön