26 / 04 / 2024

Ödül Yapı yüzde 15 peşin indirimi kampanyası için son gün 28 Şubat!

Ödül Yapı yüzde 15 peşin indirimi kampanyası için son gün 28 Şubat!

Firma: Ödül Yapı

Ödül Yapı yüzde 15 peşin indirimi kampanyası için son gün 28 Şubat. Kampanya dahilinde olan projeler ise Kayseri'deki Talas Bulvar, Caprice, Premium, Royal, Elegance ve Class olarak belirlendi.



Ödül Yapı yüzde 15 peşin indirimi kampanyası için son gün 28 Şubat. Kampanya kapsamında; projelere göre farklılık gösteren peşinat ödemesi yapılıyor, kalan bedel 1.000 TL tutarında 50 ay taksitlendiriliyor, bir miktar ara ödeme yapıldığında kalan bedel ise teslimde ödeniyor.


Ödül Yapı'nın Kayseri'de yer alan projelerinden kampanyaya dahil olanlar arasında; Talas Bulvar, Caprice, Premium, Royal, Elegance ve Class projeleri bulunuyor. 


Pervane Premium projesinde; kameralar, yangın hırsız uyarı sistemi, 24 saat hizmet veren güvenlikli giriş kapısı, güvenlik görevlileri ve görüntülü diyafon sistemleri gibi olanaklar mevcut.


Elegance projesi; 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor. Projede 3 oda 1 salon dairelerin alanları 170 metrekare, 4 oda 1 salonların ise 195 metrekare olarak tasarlandı.


Talas Bulvar projesinde; 175 metrekare 3+1 daire seçenekleri mevcut. Projenin sosyal alanları arasında; seyir kafe, toplantı sohbet odası, süs havuzu, kapalı otopark,  kapalı /açık çocuk oyun alanları, mini basketbol ve futbol sahası, görüntülü diafon, akıllı Süpürge, ankastre, kamelyalar, güvenlikli bina girişi, toplantı salonu, vestiyer gibi hizmetler bulunuyor.


Talas Caprice projesinde ise;  2+1 ve 3+1 şeklinde dizayn edilen daire tiplerine yer veriliyor. Projede dairelerin büyüklükleri minimum 100 metrekare, maksimum ise 160 metrekareden oluşuyor. 


Telefon: 444 38 34

Web adresi: www.odulyapi.com

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


Geri Dön