25 / 04 / 2024

Ödül Yapı referans kampanyası

Ödül Yapı referans kampanyası

Ödül Yapı yüzde 15 peşin indirimi kampanyası için son gün 28 Şubat. Kampanya dahilinde olan projeler ise Kayseri'deki Talas Bulvar, Caprice, Premium, Royal, Elegance ve Class olarak belirlendi.

Ödül Yapı Referans Kampanyası devam ediyor!

Ödül Yapı yine çok ses getirecek yeni bir kampanya ya daha imza attı. Müşterilerine sağlam estetik güvenilir konutlar üreten Ödül Yapı düzenlemiş oldukları kampanyalar ile de Kayseri de tercih edilmeye devam ediyor.

Ödül Yapı'dan daire alacaklara 'Referans Kampanyası'!

ÖDÜL Yapı yine çok ses getirecek yeni bir kampanya ya daha imza attı. Müşterilerine sağlam estetik güvenilir konutlar üreten Ödül Yapı düzenlemiş oldukları kampanyalar ile de Kayseri de tercih edilmeye devam ediyor...

Ödül Yapı'nın referans kampanyası devam ediyor!

Ödül Yapı yine çok ses getirecek yeni bir kampanya ya daha imza attı. Müşterilerine sağlam estetik güvenilir konutlar üreten Ödül Yapı düzenlemiş oldukları kampanyalar ile de Kayseri de tercih edilmeye devam ediyor.

DAP Yapı, gayrimenkulün ‘en itibarlı markası’ ödülünü aldı!

Halk oyları ile belirlenen ve bu sene 10’uncusu düzenlenen “The ONE Awards”te ‘Yılın En İtibarlı Markası’ ödülü; geçen yıl olduğu gibi bu yıl da DAP Yapı’nın oldu. 

Kentsel dönüşüm nasıl yapılmalı? İstanbul nasıl dönüşebilir? Prof. Dr. Şükrü Ersoy tek tek açıkladı!

YTÜ İnşaat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şükrü Ersoy, kentsel dönüşümün nasıl yapılması gerektiğini tek tek açıkladı. Diğer yandan İstanbul'un riskli binalarına da değinerek önemli açıklamalarda bulundu. 

Kentsel dönüşüm başvuruları e-Devlet'ten nasıl yapılır?

Türkiye genelinde kentsel dönüşüm çalışmalarının hızlandırılması amacıyla Kentsel Dönüşüm Yasası yürürlüğe girdi. Konutunu yenilemek isteyenler kentsel dönüşüm başvurularının e-Devlet'ten nasıl yapıldığını araştırıyor. İşte merak edilenler...

Plansız yapılaşma felaketi getiriyor: Dönüşüm bütüncül olarak nasıl yapılabilir?

TMMOB Şehir Plancıları Odası İstanbul Şube Başkanı Pelin Pınar Giritlioğlu, dün ülke genelinde yaşanan sel ve fırtınaların ardından yapılaşma ve dönüşüm ile ilgili konuştu. Peki dönüşüm bütüncül olarak nasıl yapılabilir?

İstanbul'un dönüşümü nasıl yapılacak? Bakan Özhaseki: 15 güne yol haritasını ilan edeceğiz!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesi, deprem konutları ve İstanbul'un dönüşümü ile ilgili önemli son dakika açıklamalarında bulundu. Peki İstanbul'un dönüşümü nasıl yapılacak? İşte ayrıntılar...

Kentsel dönüşümde projelere 'sigorta zorunluluğu' önerisi! Dönüşüm nasıl yapılmalı? 

Polat Gayrimenkul İcradan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Yücel, kentsel dönüşüm ve konut fiyatları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Peki kentsel dönüşüm nasıl yapılmalı? Nasıl hızlandırılmalı? İşte ayrıntılar...

Kira anlaşmazlıklarında arabulucu dönemi bugün başladı! Arabuluculuk başvurusu nasıl yapılır? Ne kadarda sonuçlanır?

Ev sahibi ve kiracı anlaşmazlıklarında arabuluculuk dönemi bugünden itibaren başladı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, süreçle ilgili merak edilenleri dün açıkladı. Peki arabuluculuk başvurusu nasıl yapılır? Ne kadarda sonuçlanır?

İstanbul'un dönüşümü nasıl yapılabilir? Megakentte 1.525 bina yüksek riskte! 

Deprem uzmanlarından beklenen büyük İstanbul depremi ile ilgili açıklamalar peş peşe gelirken, megakentin kentsel dönüşüm planı merak ediliyor. Peki İstanbul'un dönüşümü nasıl yapılabilir?

Kentsel dönüşüm nedir, kentsel dönüşüm nasıl yapılır?

Kentsel dönüşüm, bir bölgenin riskli yapıların yerine yeni ve dayanıklı yapıların inşa edilmesine denir. Bu ifade, belirli bir süreçten oluşur ve süreçte bazı kurallara uyulması gerekir. Peki kentsel dönüşüm nedir ve kentsel dönüşüm nasıl yapılır? İşte kentsel dönüşüm hakkındaki detaylar...

Tapuda yeni dönem resmen başladı! Noterde tapu devri nasıl yapılır? Tapu sahipleri hemen bakın!

Tapuda yeni dönem resmen başladı... Noterde tapu devri nasıl yapılır? Tapu sahipleri hemen bakın!...

‘Yarısı Bizden’ kentsel dönüşüm kampanyasında ödemeler nasıl yapılacak? 2+1, 3+1 ev taksitleri kaç lira? 

İstanbul’daki riskli yapıların yenilenmesi için hazırlanan ‘Yarısı Bizden’ kentsel dönüşüm kampanyasına talep yağarken, en merak edilen konulardan biri ödeme planı oldu. Peki ‘Yarısı Bizden’ kentsel dönüşüm kampanyasınde ödemeler nasıl yapılacak? 2+1, 3+1 ev taksitleri kaç lira? 

TOKİ Yarısı Bizden Kampanyasına başvuru nasıl yapılır? İstanbul Kentsel Dönüşüm Yarısı Bizden Kampanyası başvuru ekranı

TOKİ ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ortaklığında 'Yarısı Bizden Kampanyası' başladı. Peki, TOKİ Yarısı Bizden Kampanyasına başvuru nasıl yapılır? İstanbul Kentsel Dönüşüm Yarısı Bizden Kampanyası başvuru ekranı...

Web Tapu'da değerleme işlemi nasıl yapılır? Tapu ve Kadastro Müdürlüğü tek tek açıkladı!

Web Tapu'da değerleme işlemi nasıl yapılır sorusunun yanıtı pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Merak edilen o soruya Tapu ve Kadastro Müdürlüğü yanıt verdi. İşte detaylar...

Ödül Yapı referans kampanyası Haberi

Ödül Yapı referans kampanyası

Ödül Yapı yüzde 15 peşin indirimi kampanyası için son gün 28 Şubat. Kampanya kapsamında; projelere göre farklılık gösteren peşinat ödemesi yapılıyor, kalan bedel 1.000 TL tutarında 50 ay taksitlendiriliyor, bir miktar ara ödeme yapıldığında kalan bedel ise teslimde ödeniyor.


Ödül Yapı'nın Kayseri'de yer alan projelerinden kampanyaya dahil olanlar arasında; Talas Bulvar, Caprice, Premium, Royal, Elegance ve Class projeleri bulunuyor. 


Pervane Premium projesinde; kameralar, yangın hırsız uyarı sistemi, 24 saat hizmet veren güvenlikli giriş kapısı, güvenlik görevlileri ve görüntülü diyafon sistemleri gibi olanaklar mevcut.


Elegance projesi; 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon dairelerden meydana geliyor. Projede 3 oda 1 salon dairelerin alanları 170 metrekare, 4 oda 1 salonların ise 195 metrekare olarak tasarlandı.


Talas Bulvar projesinde; 175 metrekare 3+1 daire seçenekleri...